21. helmikuuta 2006

Ostosvinkkejä


Ensiksi ilmoitusasia; KisuMau kiittää punastellen (niinkuin tämä aamuaurinko tässä) saamistaan yhteydenotoista ja lupaa ottaa yhteyttä seuraavan kerran kun alkaa kovasti siltä tuntumaan. Nyt on kuulemma sellainen tilanne että: hmph, ei vois vähempää kiinnostaa.Ja shitten shoppailuun eli jos sinulla on liikaa kenkiä, lankaa tai rukkeja, älä lue enempää.

Palkitsin itseni (ties mistä mutta palkitsin kuitenkin) yksityisreissulla Kouvolaan. Heimosen kengässä on suuri remonttiale ja koko yläkerran kengät olivat alennuksessa, kannattaa käydä vilkaisemassa siellä tarjontaa. Vaikuttaa siltä että kengissä ovat kaikki muodot ja mallit nyt muotia, vaikka minusta terävä kärki on jo menossa pois muodista.

Laukkukauppaan oli tullut paljon uusia laukkuja ja ostinkin pirteän turkoosin laukun, entisestä käyttölaukustahan on olkahihna rispaantunut eli uusi oli "pakko" hankkia hetimiten. Enkä voi koskaan kehua liikaa Kouvolan ainoaa laukkuliikettä, siellä on aina ystävällinen palvelu ja hyvät valikoimat, joka hintaluokasta löytyy jotain.

Kylähullun kirpputorilla oli kaksi rukkia tarjolla, toinen oli valtavan suuri ja mukaan kuului vyyhdinpuut ja toinen oli normaalikokoinen mutta siitä oli liipotin hieman rikki (varmaan helposti korjattavissa). Harmi kun en tarvitse nyt enempää rukkeja;)

Käsityöliike Linneaan oli tullut paljon lisää lankoja ja huomasin hyllyssä myös tupsuntekohärveleitä ja neuletuubin neulomisnuken, mukaan lähti vain hieman akryylimohairlankoja ihanissa väreissä.
On se muuten ihme juttu, jos lähtee vartavasten katselemaan vaatteita niin mitään kivaa ei ole missään mutta jos ei just silloin ole rahaa ostaa jotain niin kaupat suorastaan tursuavat kaikkea hyvännäköistä päällepantavaa. Siis jopa Seppälän nuortenpuolella oli kivoja vaatteita tänään!

Kangaskaupassakin kävin, siellä oli taas sellaisia kankaita joita ei voinut jättää ostamatta. Sori Kiti, minä ostin sen sametin mitä katseltiin ja se oli ainoa :( Mutta lupaan että jos sitä jää niin ompelen sinulle vaikka tuluskukkaron ;)


Turkoosi DanieRay-laukkuni ja lankaa, vain akryylisekoitetta mutta mitkä värit!

Kangaskaupan löytöjä.

Just babbling about my shoppings, really boring and local. You won´t miss a thing...Is it a worldwide phenomenon that when you don´t have money you´d find lots of nice clothes and when you trying to buy something you won´t find a thing?

Clapotis valmistuu varmaankin tänään, siitä lisää myöhemmin.

4 kommenttia:

vanilla85 kirjoitti...

Oilisit vaan pitänyt ton laukun piilossa, sillä tästähän pitää melkein tältä istumalta lähteä laukkukauppaan, siis niin herkullisen näköinen laukku, ai että!! :)

AnnaK kirjoitti...

Missäspäin Kouvolaa tuo käsityöliike on, en löytänyt sitä neulontalistan tietokannasta?

Ziina kirjoitti...

aivan keskustassa, samassa talossa on valintatalo ja kirpputori, rautatieasemalta seuraava rakennus kävelykadullepäin

tuitu kirjoitti...

Mulla on tuota Mozarttia ihanan myrkynvihreänä <3 Kun vaan keksis mitä tekis...