3. helmikuuta 2006

Miksi lanka loppuu? / Why does the yarn run out?

Neulon mustasta ainosta Reveal-nimistä Rowanin mallia. Pääsin melkein loppuun asti, vain puolikas hiha on vielä neulomatta ja se lanka loppui siihen. Soitin kaikkiin Kouvolan seudun kauppoihin joissa olen novitan lankoja nähnyt myynnissä ja samaa ei-oota kaikilla hyllyssä. Joissain blogissa kerrottiin että Turun seudulla on sama tilanne ja varmaan joka puolella muuallakin. En millään haluaisi jatkaa mustalla popilla puseroa kun pelkään että se käyttäytyy eri tavalla pesuissa ja muutenkin. Musta on perusväri, miksei sitä valmisteta riittävästi? Mikseivät talvilangat riitä edes talven ajaksi? Buuaan taas novitalle.
ps:löysin vihdoin eräästä kaupasta kaksi kerää kun aikani soittelin.

I almost got finished with my Reveal when the yarn run out. It turns out that the yarn is expired from the whole Kouvola-city, and I heard that the situation is the same in Turku, probably whole Finland is out of black Aino-yarn. Blame the Novita, you shame there, you hear me! Does this ever happen in any other country?

3 kommenttia:

kannibaalipupu kirjoitti...

Onneksi olkoon, siis siitä että vielä löytyi.

Käsityöriippuvainen kirjoitti...

Onnittelut minultakin, olin nimittäin se (tai oikeastaan siskoni), joka Turusta etsii lankaa. Ei ole vieläkään löytynyt...

Sanni kirjoitti...

Mulla sitä ois ollu (pussilankaa)!
Ostitko jo vai tuonko huomenna postilaatikkoon?