18. helmikuuta 2006

Hieman glitteriä /Some glitter


Olimme eilen katsomassa lapsisotilaiden varusmiesten valaa Haminassa ja hitto että osasi olla kylmä. Onneksi arvasin jo etukäteen tilanteen ja pukeuduimme kunnolla koko porukka, toisin kuin jotkin teini-ikäiset kimulit joilla roikkui suunnilleen jääpuikkoja takapuolesta. Aika opettaa sen että tyyli ei aina ole se tärkein seikka ulos mentäessä. Tiukkoja stretchfarkkuja, piikkikorkosaapikkaita ja hädintuskin vyötärölle yltäviä toppatakkeja, hurrrr...

Kuten ollakaan, varuskunta-alueen vieressä oli käsityöliike jossa piipahdin pikaisesti, alekorista löytyi crazy cottonia ja retu-sukkalankaa. Ajattelin kokeilla tulisiko Retusta kestävämmät sukat kuin 7veljeksestä...Aiemmin käväisin Kuusankoskella lankaliikkeessä hakemassa huovutusneuloja ja mukaan tarttui myös punakirjavaa Topp´t Tå lankaa ja glitterinen virkkuukoukku sekä napit allaolevaan liivintekeleeseen.Liivi ja sukat menivät nimiäislahjaksi pienelle pojalle jonka nimestä tulee mieleen jäänmurtajat ja pastillit.


This little vest and socks are namegiving present to a little boy, his name means the same that finnish attitude to living.


Tässä todisteita olympianeuleen edistyksestä, etu-ja takakappaleet ovat valmiina ja toinen hiha pääsi eilen hyvälle alulle kunnes minut keskeytettiin...


Yesterday we were watching when boy soldiers made their vows to serve their country etc. and it was really cold and windy. I was so happy for my warm cloths and it was sad to watch all those teenage girls who were freezing there, almost icicles hanging on their arses... There were a little handcraftshop nearby and I found some yarns in sale there. That glittery crochet hook I bought earlier, isn´t it cute?


My olympics knitting is in good state, maybe it´s really possible to get it finished in time.

4 kommenttia:

joko kirjoitti...

mä tein tosta retusta syksyllä sukat tytölle ja ne on olleet kovassa käytössä ja hyvässä kunnossa on vieläkin. ei mitään kauhean pehmyttä lankaa kylläkään.

Sandra kirjoitti...

I frezze when I see all those young girls clothing like it is spring, during winter!
Lovelly baby vest, but that 2 skeins of passionate red are great! Lucky you!

Anonyymi kirjoitti...

Sisu ;D Ihana nimi!

Marsvin

Sanni kirjoitti...

Toiset ne vaan ostaa lankaa!!Ihana toi sun kute..kutomispaikka. Meillä kävi just ilkeä nokisutariäijä ja sanoi, etten saa uunia!! Ei ole hormissa tiloja...plääh!