17. joulukuuta 2005

Melkein pääsitte minusta/ You almost got rid of me

Ajoin liukkaalla kaarteessa auton tieltä, vauhtia ei onneksi ollut paljon. Auto on täysin korjauskelvoton, vaihdekoppa halki, kori kierossa mutta minä selvisin piiskaniskuvammalla, mustelmilla ja säikähdyksellä. Särkee ja kivistää mutta elämä maistuu ihanalta.

Turvavyö pelasti hengen, suosittelen käyttämään.

Tiedän nyt miltä törmäystestinukesta tuntuu, paitsi että nukke ei ajattele että tähänkö se nyt loppuu?I crushed our car so badly that it can´t be repaired. I have a whiplash and lots of bruises and headache, but I´m alive. I recommend of using safetybelt, it does save lifes.


Aiemmin valmistui toinenkin tuubi, tykkään tästäkin mutta raaskin antaa tämän pois ja pidän sen punaisen itse.

I think I´ll keep the red tube and give this away.


34 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Onneksi sinulle ei käynyt pahemmin! Toivottavasti kolotukset pian hellittää.

HeliP kirjoitti...

Huih! Onneksi vain auto on korjauskelvoton ja Ziinan vammat paranevat ajan myötä.

vanilla85 kirjoitti...

Auts:/ Törmäystestinukkena olo ei todellakaan ole mukavaa, kokemuksesta tiedän. Ja turvavyötähän on hyvä käyttää, mutta mitäs sitten kun se aukeaakin.. Siis käytän kyllä vyötä, aina, tosipaikan tullen se vain petti luottamukseni. Onneksi silti selvittiin vain mustelmilla ja solisluun murtumalla. Jaksamisia sinne!

Tiina kirjoitti...

Onneksi meni vaan auto. Paranemisia!

AnneV kirjoitti...

Ai kauhia! Onneksi käytit vöitä, onneksi oli noin massiivinen auto - ja silti olis voinut käydä vaikka kuinka. Eikös tämä ole jo ainakin kolmas neuleblogikolari tänä syksynä/talvena? Olkaa varovaisia (sanoo hän, joka nylkee renkaista nastat aina talvella Suomessa käydessään - oho, täällähän onkin liukasta.)

Anonyymi kirjoitti...

Hui kauhistus!!!
Onneksi vain mustelmilla selvisit.
Sinulla oli suojelusenkeli mukana.
Pikaista paranemista.

Terhi kirjoitti...

Hui kamala! Onneksi ei käynyt pahemmin. Pikaista paranemista!

derea kirjoitti...

Ohhoh! Huh, hyvä, ettei käynyt pahemmin.

sirpale kirjoitti...

No huh, huh. Onneksi sinulle ei käynyt pahemmin.

Marjut kirjoitti...

Voi kamala! Peltiä sentään saa aina uutta, mutta sinua ei. Onneksi selvisit ilman tuon pahempia kolhuja - ja pikaista toipumista!

laurakoo kirjoitti...

Auts! Sattuneesta syystä meni kylmänväreet saman tien kun auton kuva ilmestyi näytölle. Paranemisia! Ja äkkiä takasin rattiin, ettei tuu kammoa.

Sanni kirjoitti...

Huh! Tiedän tunteen, kaadoin hiacen toissatalvena päin Kuukson risteyksen sähkötolppaa ja olin vielä raskaana. Vauhtia 80 eikä naarmun naarmua eikä mustelmaa. Luulin kyllä, että nyt lähtee henki.Tuuria!!Onneks ei käyny pahasti, pelti on peltiä. Autoja aina saa...

Kristiina kirjoitti...

Otsikkoon viitaten; eihän me susta haluta päästä. Hieno homma, että itse selvisit pelkillä pintavaurioilla. Eikä ollut lapsia pyörimässä irtonaisina. Päivän lehdessä oli kolarijuttu jossa mm. luki: vauva oli takapenkillä äidin sylissä! No, onneks niillekään ei käynyt kuinkaan, mutta sylissä. . .

Meeri kirjoitti...

Varovasti liikenteessä, siellä on tosi liukasta. Peltiä saa aina rahalla uutta, ei siitä kantsi murehtia! Hyvä että olet itse kunnossa. Ota iisisti seuraavat pari päivää ainakin!

Tuulia kirjoitti...

Hui kamala mita jalkea! Onneksi et ole loukkaantunut! Nukuin itse rattiin vajaat kaksi vuotta sitten ja auto oli about samassa kunnossa, itse olin vain mustelmilla. Neuvoksi annan vaan etta akkia auton rattiin ja uudestaan ajamaan ettei tule pelkoja. Paranemisia!

Tuazophia kirjoitti...

Hui! Pahan näköiseksi meni auto, mutta onneksi itse selvisit kuitenkin vähällä. Äkkiä auton rattiin takaisin, tosiaan, ettei iske kammo!

Judy kirjoitti...

Oh, my God!! That car looks awful, I'm so glad you are OK!! Seat belts really do save lives, I have a sister-in-law that is evidence of that. Good to see that you were wearing yours!

Rest and take care of yourself!!

Sandra kirjoitti...

Shit, this car looks like from movie scene. So glad you are OK!

Hanna kirjoitti...

Apuva.... kylmät väreet nousi pintaan kun katsoin tuota autoasi !! Tästä nyt viel puuttuiskin et olisit itsesi loukannut, näin joulun alla vielä !!

ainaoikein kirjoitti...

Onneksi selvisit "vain" säikähdyksellä. Kävithän terveyskeskuksessa tarkastuksessa, varmuuden vuoksi? Sain kesällä töissä toisen auton ovesta päähäni, verta valui paidan kauluksesta sisään, tähtiä näkyi, pyörryin kaksi kertaa jne. Sain luultavasti pienen aivotärähdyksen, sekä pysyvän kuopan takaraivooni koska en käynyt tikattavana :-p

Riikka kirjoitti...

Hui kamala!!! Minä olen opetellutkin käyttämään turvavyötä oli matka sitten miten lyhyt tahansa. Samoin on pyöräillessä tuon kypärän kanssa. Mistä sitä tietää vaikka kotipihassa kaatuis pyörän kanssa ja löis päänsä tms. Pikaisia paranemisia. Autoja saa aina uusia, mutta ihmisiä ei...

päivi kirjoitti...

Onneksi ei tosiaan käynyt pahemmin. Itse ajoin kiven kanssa yhteen 5 vuotta sitten. Auto meni lunastukseen mutta minä selvisin hajonneilla nivelkierukoilla polvissa, solisluun paikaltaan menolla ja pintaruhjeilla ja mustelmilla. Tytärkin selvisi 1 mustelmalla turvaistuimessaan. Molemmilla oli turvavyöt, mut puhelimesta tyhjeni akku jostain syystä ja jouduin kävelemään hajonneilla polvilla kantaen 2-vuotiasta lasta melkein 500 m lähimpään taloon soittamaan apua. Onneksi olin shokissa ja kipu tuli vasta myöhemmin. Enkelit olivat siis mukana molemmilla ja turvavöiden käyttöpakko on todella loistava asia.

KirsiÄr kirjoitti...

Hui kauhistus! Onneksi olet suhtkoht ehjänä.

Ziina kirjoitti...

Lämmin kiitos huolenpidostanne, lääkärissä on käyty ja röntgenissä eikä mitään ole murtunut. Niska on vain sen verran kipeä ettei pysty edes tietokoneella kauaa istuskelemaan ja muutenkin olo on kuin hevosen alle olis jäänyt. Kyllä tää tästä:)

Thanks for your consern, I will be fine, plenty of resting and painkillers will help me :)

Kristel kirjoitti...

Oi voi, ottaa rauhallisesti nyt siellä hän, lepäilee ja passauttaa itseään. Jookos?

MysteryKnitter kirjoitti...

Oh no! How terrible news! Please, please take care of yourself, will you? I am glad you are alive! But that car...I could imagine my Polo looked like that once. I was not behind its wheel then...but I do not want it look like that ever again, I mean my Polo.

nanna kirjoitti...

Hui kauhistus, onneksi sinulla oli iso ja turvallinen auto alla! Pikaisia paranemisia ja rauhallisempaa joulun odotusta!

Kati E kirjoitti...

Herran jestas. :S Eikä me susta haluta päästä. Onneksi kävi hyvin kuitenkin... Paranemista ja parempaa ensi vuotta. :D

lene kirjoitti...

Voi näitä talvikelejä! Parane pian. Ja toivottavasti pystyt taas pian neulomaan...

vikke* kirjoitti...

Huih, kyllä varmasti tuli mietittyä yhtä sun toista törmäyksen jälkeen.
Onneksi tosiaan meni _vain_ auto.
Paranemisia!!

Satu H kirjoitti...

Huh, kamalaa! :/ Onneksi olet ehjänä. :)

DistantKnitter kirjoitti...

Oh dear! Onneksi olet suht kunnossa! Tuollaiset aina säikäyttää.

spaazlicious kirjoitti...

Holy cow, I'm glad you are relatively okay!

sibylla kirjoitti...

Voin kuvitella mitä sinusta tuntui, sillä itse olin pahassa kolarissa -70 luvulla. Kannan muistona, arpea kasvoissani. Puhu asiasta, sillä se on parasta lääkettä hengisesti. Miunulla oli täysi työ astua autoon kolarin jälkeen, mutta tiesin että on istuttava autosssa vaikka olin kauhusta kankea. Aikaa myöten hisunkissun pelko helpotti. En itse ajanut autoa olin pelkääjän paikalla.