14. joulukuuta 2005

Joululahjaksi koulupuku? / A school uniform for present?

Liikenisikö sinulta joululahjaksi koulupuku? Tai kenties vuohi, kalaverkko tai kaksi sikaa? Kirkon ulkomaanavun sivuilla voit tehdä lahjoituksesi kätevästi ja nopeasti. Mieti.

I donated some money for FinnChurchAid-program instead of giving something useless stuff to relatives, maybe you could give a different gift too. There´s plenty of programs and much more needers than you can imagine. Think.


Käykö teille koskaan niin että teette jotain lahjaksi ja siitä tulee niin mieluista ettet haluaisikaan siitä luopua? Tämän kanssa saattaa niin käydä, toista samanlaista ei voi tehdä koska tämä on jämälankatuotos.

Does it ever happen to you than you make a gift and it turns out so great that you cant give it away? This might be one of them, I made it from leftovers and I can´t make another just like this.Kertaamistani hahtuvanlopuista tuli patalappu, taidan vielä huovuttaa tämän ennen luovutusta, ei pitäisi polttaa näppejä sitten.

I plied some yarn while ago and it turned out to be this kettleholder. I think I´m going to felt it.

7 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeita neuleita!

Hempukka kirjoitti...

Vaude mitkä värit! Mahtavia jämälankoja olet säästellyt kun niistä saa jotain noin hienoa aikaan. Enpä minä ainakaan pystyisi tuollaisesta luopumaan.

Ziina kirjoitti...

värimaailma on pysynyt aika kauan samana niin loppujen lopuksi yhteensopivaa lankaa löytyy parinkin tuubin verran. joskus on hauskaa vain alkaa neulomaan sen kummemmin suunnittelematta

Sanni kirjoitti...

Jep, ei voi antaa pois tuota. Tuubi täytyy kutoa tänkin...

TiinaV kirjoitti...

Voihan sen antaa joululahjaksi -itselle! Liian ihana pois annettavaksi, jos vaikka käy niin, ettei lahjan saaja pidäkään siitä yhtä paljon... (Pidä se. Pidä se.)

Sandra kirjoitti...

Something like that hapenned to me 3 or 4 months ago - I knitted cute variagate blue ballet wrap for one little girl.

That leftover capelet is goegeous!
P.S. It would be great to help me with finish patterns! In near future, thou - to many projets already on my needles.
But, I could use some advise in felting - would like to try, but don't know how!

lagomochnormal kirjoitti...

Lucky, lucky girl who gets that wrap. It's beautiful and looks great on you! Make your friend promise to mention your name whenever someone compliments her on the wrap. :-)