23. marraskuuta 2005

Siilin tarina /Hedgehog's story

Olipa kerran siili joka ei saanut käytyä talviunille kun oli lämmintä eikä lumi ollut vielä satanut maahan. Se oli levoton ja kuten tyttösiilit yleensä, se pyöritteli päässään kaikenlaisia ajatuksia.

Once upon a time there was a hedgehog who couldn´t get to hibernation, weather was too warm and it didn´t even snow at all. As females usually, she rolled all kind of nonsense on her mind.


Jestas että näytän lihavalta ja piikitkin hapsottaa ihan miten sattuu. Jotain tälle ulkonäölle pitää tehdä! Ottaisin jonkin kivan lävistyksen mutta kun minä pelkään piikkejä niin kamalasti, täytyy keksiä jotain muuta...

Gosh I look fat and my spikes look terrible. I got to do something, I´d get a piercing but I´m so afraid of needles. I have to figure out something else...
Voi, kunpa näyttäisin yhtä trendikkäältä kuin nuo, ehkä saisin silloin tuollaisen könsikkään kiinnostumaan itsestäni.

If I could look like those trendy girls at the magazine, maybe somebody would get interested in me then.Kissakaan ei antanut siilin syödä samasta kupista
HSS, painu tiehesi, se sanoi.


Even the cat ignored her; HSS, get lost, will ya!


Siili luki lehdestä muuttumisleikistä ja tuumasi:
Tuonne minä haen.
Siili pääsi mukaan muuttumisleikkiin.

She read about complete make-over and thought: I wan´t to get in there.
She got there.

Muuttumisleikissä siili sai uuden leikkauksen piikkeihinsä ja kivat kukkaklipsit. Siili tunsi itsensä aivan uudeksi typykäksi ja päätti lähteä baariin iskemään jonkin komean siilikönsikkään.

Now her spikes are trendy looking and she feels like a whole new hedgehog. Now I go to club and get myself some handsome hunk, she thinks.

Siilin ohje SK 11-12/2005

6 kommenttia:

irja kirjoitti...

Olipas kiva tarina söpöstä siilistä!

kannibaalipupu kirjoitti...

Joillakuilla on kerronnan lahja.
Ihana siili!

AnneV kirjoitti...

Hahhahaa! Tuosta ei puuttunut enää kuin Trinny ja Susannah taustalta **dduilemasta. Ihana siili! Eläimellistä menoa on nyt useammassakin blogissa.

Carita kirjoitti...

Kiitos kivasta tarinasta, se piristi ankean harmaata keskiviikkoani :)

Sanni kirjoitti...

:)

Satu H kirjoitti...

Suloinen siilinen. :)