18. marraskuuta 2005

Jänskättää / I´m excited

Kaikkea jännää on tiedossa, huomenna lähdetään Tallinnan reissulle ja ensi viikolla saatan aloittaa jouluaskartelukurssin pitämisen jos osallistujia löytyy. Alkuviikosta näette mitä sain saaliiksi ja jos lööpeissä kerrotaan että Nainen tyrmäsi lankavarkaan!!!, niin säästäkää rahanne, Pahainen blogi kertoo kaiken tapahtuneesta.

Jaahas, tuossa kuvassa näemme pikasukat ja pipon isoveljestä sekä huovutusta kaipaavat tossut. Yhteen sukkaan menee noin tunti, eli oikeat pikasukat.Sannikin teki muistaakseni vastaavat. Langanjämästä tein vielä pipon joka mahtuu noin parivuotiaalle, lahjasäkkiin päätyy hän.

Pesukoneen piirilevy oli aivan kärähtänyt, onneksi ei sentään tullut tulipaloa. Tarkkailkaa pesukoneitanne, jos ilmenee epäilyttäviä käryjä niin palovaara on olemassa! Saa nähdä ehtiikö kone hajota vielä kerran takuuaikana, vaiko vasta sen päätyttyä. Mutta nyt kun kone on kunnossa, lähden ahtamaan sinne huovutukset muun pyykin sekaan. Kotimaisesta hahtuvasta irtoaa paljon vähemmän karvaa joten olen niitä pessyt ihan pyykin seassakin. Virolainen hahtuva karvasi koko koneellisen aivan hävyttömään kuntoon, sille suosittelisin pesua yksinään korkeintaan farkkujen seurassa (tai miehen vaatteiden, ei se mitään kuitenkaan huomaa)

I´m excited ´cause we´re going to travel to Tallinn tomorrow and next week I might be teaching crafts in an adult education collages christmas craft workshop. That depends if we have enough participates.

Next week you´ll see what I purchased from Tallinn.

In pic above you´ll see wery fast socks and hat made of thick yarns and slippers waiting for felting. Our washing mashine is now ok, so let´s get felted.


Tälläisiä olen ajatellut askartelukurssilaisilla teettää, katsotaan nyt kuinka akan käy.

I was thinking we could make these at the class.

6 kommenttia:

Tuazophia kirjoitti...

Noi metallilankatyöt on ihania! Kummitätini teki tuollaisen olikohan viime jouluksi ja olen itse siitä lähtien miettinyt, että jos saisin aikaiseksi. No, en siis ole, mutta ehkä vielä joku päivä. :D

Riikka kirjoitti...

Siis ilmeisesti pipo päätyy lahjasäkkiin, eikä noin kaksivuotias. Toivottavasti ainakin =)

Ei en tee läheistä kanssakäymistä pilkun kanssa, en. Hauskaa viikonloppua

Judy kirjoitti...

Those metal wreaths are just wonderful!! My daughter would love to make something like that -- are there directions somewhere on the web?

M.A. kirjoitti...

Kissanhiekkalootan tyhjennys, en voisi enempää olla samaa mieltä. Siinä kysytään jotain sellaista luonnetta, jota harvalla on osoittaa ;D

Hanna kirjoitti...

Vilautas kuvaa noista "pikatossuista" huovutuksen jälkeen !!

Näitä vois neuloa joululahjaksi, jos todellakin syntyvät noin extra nopeesti. Jalkapareja löytyy kenelle neuloa...

pirjo nyman kirjoitti...

Onpa kivoja nuo metallilankatyöt. Olen tehnyt samantyyppisiä, mutta en ole saanut aikaiseksi kuvata ja laittaa niitä blogiini.