9. lokakuuta 2005

Päivittelyä / Oh my, oh my

Säästän teidät raitalapasten kuvalta, punainen raitapipokin on tekeillä. Lahjasetti nääs... Joululahjaideoita viriää ajukopassa, Scarf stylestä aion toteuttaa jonkin miehekkään kaulaliinan, teinitytöille neulotaan jotain muodikasta, sisarille jotain kivaa, äidille pehmoista ja muille käytännöllistä. Ulkorakennuksen työpajakin valmistuu vinhaa vauhtia ja siellä voi askarrella sitten jotain mukavia lahjoja niille joille villasukat eivät oikein "maistu".

I spare you from another pic of self striping yarn, there´s a set of mittens, socks and hat but maybe later. I´m already thinking about christmas, and our workshop is soon to be finished, so that I can make something for them who don´t get excited about socks.

KisuMau, joksi elikkoa olen nimittänyt, osaa myötäsyntyisesti kaikki kissojen kujeet, röhnöttää sylissä ja syö puikkoja, vaanii lankaa, hyökkää kärpästen kimppuun ja on aina takuulla tiellä kun ei tarvitsisi. Ja dilemma; miten silittää kissaa jotta kissa olisi niin tyytyväinen että kehrää muttei niin tyytyväinen että leipoo? Hurina kiva, kynnet ei.
Hyvästi kissattomat vuodet, en piittaa aivastelusta ja pienestä niiskutuksesta, ihmisellä pitää olla kissa.

KisuMau, our cat does know every cattish thing, eating yarn, getting on my way, nibbling needles etc. That must be in cats DNA. By the way, how to pet a cat so she likes it but not so much that she put her nails on me? Goodbye all those catless years, woman has to have a cat.

Kissa is good for you

Ensiviikolla näemme siis raidallisen lahjasetin, huovutetun korvapipon ja toivottavasti muutaman muunkin valmiin työn. Joulu lähestyy...

`til next week, see ya!

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

KissaMau on ihana! Pitäisikö minunkin unohtaa kissa-allergia ja hankkia kissa...

Susanna kirjoitti...

voi miten suloinen :D

Innolla odotan joululahjajuttuja, viime vuonnakin teit niin kivoja!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tuo "hyvästi kissattomat vuodet"... Voi että itselläkin tekisi mieli kissaa aina kun näkee muitten kissoja näissä blogeissa. Kissat on parhaita! :)