17. lokakuuta 2005

Mysteerimötkylä / Mysterious wrapper

Pahainen blogi esittelee ensi joulun toivotuimman lahjan, jos nimittäin satut olemaan lahjankipeä neuloja. Tsadaa! Se on kangasta, se on ommeltu, se on....mysteerimötkylä!!!

This is next christmas best gift, if you´d happen to be knitter. It´s fabric, it´s sewn, it´s...a mysterious wrapper!!!
Kunhan toivutte ihastuksesta ja pystytte jälleen hengittämään niin paljastamme mötkylän sisuspuolen:
When you catch your breath again I´ll reveal the insides of that wrapper:

Niin, tiedän että kankaan reuna on epätasainen, ommelkaa itse parempia:)

Näin voit yhdistää lempikankaanpalasi (kaikilla ompelijoilla on sellaisia, pieniä paloja joita ei voi heittää pois, muttei niille oikein keksi käyttöäkään) toiseen lempiharrastukseesi. Tokihan ompelet ensin itsellesi muutaman, pitkille puikoille, virkkuukoukuille,sukkapuikoille, ehkäpä lempipuikkosi ansaitsevat oman torinon käärinliinansa. Harjoiteltuasi hieman voit ommella muillekin lahjaksi puikkokääreitä, toteuta päällinen tilkkutyönä, ristipistoin, helmikoristeluin, crazy-tilkkuillen, mahdollisuuksia riittää. Ideoi silmälasikotelo, kännykkäpussi, tai pussukka jossa kuljetat silmälasien kuivaamiseen soveltuvaa kangasta. Ompeluneuloillekin voisi tehdä oman pienen säilytyskäärön. Ei kestä kiittää, hauskoja ompeluita!

You can make one for you, one for mom, one for sister, one for your crocheting hooks, one for your cell phone, one for you glasses, even one for you sewing needles. And you can use all those little lovely fabric pieces that are too little for anything else.

Pitkään sinniteltyäni pakotin itseni neulomaan paholaispojalle vielä yhdet villapöksyt.
I forced myself to knit one more woolen diaper covers for my devil son.Tämä pipo sopisi nyt ehkä Cartmanille, katsotaan pesun jälkeen kenen päähän tämä sitten päätyy. Metallipötkö on Leatherman Flair, vehje jota ilman nainen ei selviä. Esittelen Flairin ihmeelliset ja maailmanpelastavat toiminnot jonain tylsänä hetkenäni.

This hat would fit Cartman now, we´ll see who gets it after felting. That metallic thing is my dear leatherman flair, wich worldsaving features I´ll present later.


4 kommenttia:

tikru kirjoitti...

Joutuu ehkä toteuttaa ton mysteerimötkylän. Mut miten pyöröpuikot mötkylöitäisiin?

Susanna kirjoitti...

tikru, tämä nyt ei ole ihan pötkylä, mutta mä tein tällaisen joku aika sitten. Idea stitch n´bitchistä, ja muistaakseni Ziinallakin on tällainen :D

Ziina kirjoitti...

Juu Susanna, pyöröpuikkopidike on kissan paras lelu, se rakastaa leikkiä heiluvilla puikonpäillä. Pitäisköhän pikku-addeillekin tehdä oma:D

Satu H kirjoitti...

Tuollainen olisi kyllä kätevä puikkojen säilytykseen! :)