19. syyskuuta 2005

Tähän vapaavalintainen kirosana / Swearing here

Polttopuiden tekeminen on vaarallista, voi astua naulaan, sirklata kätensä poikki tai vaikka mitä kivaa. Minä onnistuin loukkaamaan käteni puita halkoessani, suuri puu kolautti käteni käyttökelvottomaksi.(Tähän voitte kuvitella kiroilua ja pallomaiseksi turvonneen kätösen) Neulominen tuskin onnistuu vähään aikaan kun edes lautasta ei pysty kantamaan. Nyt on siis aikaa suunnitella joululahjoja, päivitellä neulesivuja, lukea blogeja ja lukea Harry Potter :( viimein loppuun.
Kylpyhuone tuli viime lauantaina valmiiksi ja pääsimme viimein sisälle saunomaan ja SUIHKUUN! Jokainen remontin keskellä asunut voi hyvin kuvitella miltä se tuntui, oma työ tuli valmiiksi ja sai nauttia reilunkokoisen saunan uusista lauteista, löylyistä ja kunnon suihkusta. Voimme saunoa vaikka joka päivä eikä tarvitse edes kantaa puita ja vettä. Nykyajan ihanuuksia:D
Katille suurkiitos sukkalangasta, laitatko osoitteesi niin keksin jotain vastalahjaksi.

I managed to hurt my hand while doing firewoods, so no knitting for a while. I attend to write xmasgift list, update my blogs, read blogs and finish reading newest Harry Potter :(.But also good news, our lovely sauna and bathroom are finished and it´s was great to bath properly for a long time.

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Voi käsiparkaasi! Piristäisikö, jos kerron, että voit kohta käyttää tervettä kättäsi uuden kirjoneuleopuksen selaamiseen? Käypäs katsomassa mun blogissa! ;-)

merrun puikot kirjoitti...

Nyt ei auta kuin tehdä hyvät ja tarkat suunnitelmat tulevia neuleita ajatellen, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tosin on hankalaa jos suunnitteluaika venyy niin pitkäksi ettei ehdi mitään tekemäänkään. Parane pian!

Kati E kirjoitti...

Hui kamala! Parane pian ainakin lautasen kantamiskuntoon, toki myös neulomiskuntoon.

Miten sä muuten pärjäät lasten kanssa ykskätisenä??? *ihmettelee*

Tuula kirjoitti...

Moikka!
Muutin blogin toiseen osoitteeseen. Muutatko listoille, sitten kun ehdit.
Kiitos!

Ja se uusi osoite on

http://tuula.org/blogi/

Tuula kirjoitti...

Ehheh voisin kai kertoa sen vanhankin osoitteen, että tietää mitä muuttaa
http://tuulal.blogdrive.com/

Ziina kirjoitti...

Lapaskirja olikin tosi kiva, kiitos Minnalle siitä:) Lahjalistan sainkin tehtyä, on tosin vaikeaa saada tehdä kivoja töitä jos kaikki haluavat vain mieluiten sukkia eivätkä pontsoja ja pipoja. Onneksi käsi parani kohtuulliseen käyttökuntoon parissa päivässä ja mummi otti lapset hoitoon pariksi päiväksi. Pyllynpesu sujui helpoiten suihkussa.
Tuulan tiedot pitäisi olla päivitettynä.