28. elokuuta 2005

(Käsityö)kärpäsiä liikkeellä

Meillä on ollut viime aikoina aivan hirveästi kärpäsiä joten ei ihme jos seassa on ollut yksi käsityökärpänenkin...

Ensin kuitenkin tärkein uutinen:
Tämä pikkuinen muutti meille tänään. Älkää ikinä antako miehen ja lapsen päättää kissan nimeä, tämä on kuulemma nimeltään Nuppipää...Parempia kuvia seuraa kunhan pikkuinen ensin kotiutuu ja uskaltaa pois sohvan alta.Vietin lauantain tämän parissa, käsityötähän tämäkin on. Laastipaketti on hienosti mitoitettu, sisältö riittää juuri siihen laatoittamiseen mitä yksi ihminen jaksaa kahdeksan tunnin (laastin käyttöaika) ajan tehdä.Illalla sain vielä väännettyä verhot kamariin. Eurokankaassa on juuri nyt aivan ihania retrotyylisiä verhokankaita, kannattaa käydä katsomassa jos sellaisista pitää.
Uusimmassa h&m lastenkuvastossa oli pari neuleideaa ja aloinkin neuloa hippystä tytölle puseroa mainoksen innoittamana. Kesken ovat myös sohvatyynynpäälliset ruskeasta teddystä, mutta kaakelointi on nyt etusijalla.

Löysin lionbrandin sivuilta pari kivaa ideaa.
http://www.lionbrand.com/patterns/khs-scallopEdgePoncho.html
http://www.lionbrand.com/patterns/kff-pocketPetFox.html

6 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Kiitos ihanasta linkkivinkistä! Muutkin eläimet oli söpöjä...

Susanna kirjoitti...

minäkin katselin lastenkuvaston hippypaitaa sillä silmällä ;) Tällä hetkellä on todella paljon kaupoissa sellaisia vaatteita, mitkä näyttää itseneulotuilta. Kävin Zarassa viime viikolla, ja siellä oli aivan ihania neulottuja boleroita ja kietaisupaitoja pikkutytöille :D Kivaa kun saa inspiraatioita muualtakin kuin alan lehdistä..

Pirkko kirjoitti...

Hienolta näyttää sun kaakelointi! Mulla on tuollaista urakkaa tiedossa parin kuukauden päästä.

Sari kirjoitti...

Voi kisu-ressukka, kun sohvan alla kyyhöttää. Toivottavasti hän pian uskaltautuu tutustumaan muuhunkin ympäristöön!

JaanaV kirjoitti...

Minäkin kiitän ja kumarran linkkivinkistä!

AnneV kirjoitti...

Ihana kisu! Joko siitä on tullut rohkeampi? Mä tapasin kans äiskän uuden kissan ekaa kertaa nyt viikonloppuna, ja sohvan alla sekin viihtyi turhan hyvin. Ei tosin ujouttaan vaan ihan laiskuuttaan. Äiti on laittanut sohvan alle käsityökorinsa, ja kissa tietysti luulee sen olevan vain häntä varten viritetty lepopaikka. Kuvia on tulossa blogiin jahka tästä kerkiän - näette sitten äiskänkin sohvan tukirakenteet samalla. Niin ja Vilma-kissa on hyvin samantyyppinen väritykseltään.