25. helmikuuta 2005

Merenneito / Mermaid

Sain tänään valmiiksi yllätyksen tyttärelleni, ompelin äsken tätä samassa huoneessa missä tyttö leikki ja onnistuin piilottelemaan tätä niin ettei hän nähnyt mitä tein. Nyt se on tuolla seinällä odottelemassa iltaa, mitähän tyttö tuumaa tuosta...
I made this little mermaid - wall decoration to my little daughter, I wonder what she says when she sees it by the bedtime.


Ompeleminen on nykyään täyttä tuskaa minulle, inhoan koneita, neulat katkeilevat aina silmille ja työpöytä on niin ahdas että sekin pelkästään hävittää työn ilon. Neulominen on paljon kivempaa. Ehkä saan joskus kunnon ompelutilat ja paaljon tilaa langoilleni.

I hate sewing nowadays, I hate the machines, needles broke all the time and my workingtable is too small to get any pleasure of making something with my hands. Knitting is better. Maybe some day we have bigger home and plenty of room to storage yarns and big table to sewing machines.

9 kommenttia:

tuleva kätilö kirjoitti...

Aivan ihana! Tuossa vieressä yksi viisivuotias huokailee, miksei äiti koskaan tee mitään noin ihanaa...

Well, olen kouluajoista asti ollut sitä mieltä, että ompelukoneet ovat vieraita olioita kaukaiselta planeetalta ja NE HAISTAVAT PELON.

Täytyy äkkiä keksiä joku neuleprojekti, joka saa tytön unohtamaan tuollaiset prinsessaihanuudet :)

Hanna kirjoitti...

Voi hyvät hyssykät et on hieno ! Joskus olen kokeillu tilkkutöiden tekoa, ei sit ole meikän hommaa. Mäki kierrän ompelukoneet todella kaukaa. Mut sulta näyttää homma sujuvan.

Minna kirjoitti...

Aivan todella upea työ! Kumpa minäkin osaisin. Nyt omistan jo ompelukoneen, mutta se hieman pelottelee minua...

Irja kirjoitti...

Jestas! Sulla on kyllä taito hyppysissäs, mitä tahansa teetkin. Ja uskomattoman paljon saatkin aikaan.

Ziina kirjoitti...

tätä ei onneksi tarvinnut tehdä tilkkutyönä, eurokankaasta saa valmiina tälläisiä paloja, hieman vanutikkausta ja taustakangas niin tulee kiva seinävaate...

zibibbo kirjoitti...

Oh my gosh! What a wonderful mom you are! The wall hanging is lovely (and now my little girl is asking for one too lol) Brava!

Ninni kirjoitti...

Upee! Tyyppi on aika pro.;D

Siniset Silmukat kirjoitti...

Mielettömän hieno! :)

Ziina kirjoitti...

Kiitoskiitos, mutta eiköhän tälläisen osaa kuka vaan tehdä, valmiista palastahan tuo on tehty.

They sell these pieces of fabric which has the picture painted on it, it´s very easy to sew this, just a little padding and backround fabric is needed.