7. tammikuuta 2005

Uudenvuodenlupauksia / This year I promise

Lupaan ostaa lankaa aina kun siltä tuntuu
Lupaan varastaa aikaa neulomiseen kun siltä tuntuu
Lupaan olla piittaamatta rahamääristä ja ajasta joka menee neulomiseen, hittoakos se kenellekään kuuluu, ei edes minulle.


Eilen tyhjensin käsilaukkuani kuiteista ja muusta roinasta, kuukaudessa sinne oli kertynyt niin monta lankaostoskuittia että päätin olla laskematta niitä ensinkään. It´s my party and I´ll knit if I want to!. Tänään kävin eräässä pikkuliikkeessa (jossa myydään lankaa, kukapa olisi arvannut) ja tulin ulos liikkeestä rukin kera. Ehjän, toimivan rukin jossa oli kaikki osat, tänään oli siis hyvä tuuri. Nyt rukki kököttää ennestäänkin ahtaassa olohuoneessa ja odottaa polkijaansa.
I promise to buy yarn every time I feel like it
I promise to steal time for knitting when I feel like it
I promise not to care about the money and time I spend to knitting, it´s nobodys damn business, not even mine.


Yesterday I emptied my handbag and foun many recipes from yarnshops, I decided not to count them at all.It´s my party and I´ll knit if I want to! Today I went to local yarnshop and came out with fully functional spinning-wheel, and I felt lucky for the coincidence. Now it´s waiting for spinning in our crowded livingroom.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

*tirskahdus* Miten kukaan voi heräteostaa RUKKIA?
T. Yliväsynyt Jenni joka edelleen tirskuu ääneen

Ziina kirjoitti...

Ei se ollut heräteostos, kunnon rukki on ollut haaveissa jo kauemman aikaa. Sattui vaan hiton hyvä tuuri että omistaja halusi luopua siitä.