5. lokakuuta 2011

Arvonta!


Blogini täyttää seitsemän vuotta kuun puolivälissä ja juhlistan synttäreitä arvonnalla. Palkintoja on ainakin kaksi, kehrääjille ja neulojille. Kerro mikä kirjoitus jäi mieleen vuosien varrelta ja kumpaa palkintoa havittelet. Saatan palkita myös jonkun erityisen hauskan vastauksen joten luovuuden kärsimyskukka kukkimaan! Arvon palkinnonsaajat 15.10. illalla.

14 kommenttia:

Sukka-Mari kirjoitti...

Hei!
Tykkään tästä setistä: http://ziinanblogi.blogspot.com/search/label/sukat
Se on juuri sellainen, että voisin itsekin yrittää neuloa jotain sen tyyppistä. Minä neulon, "langanteko" ei ole minun juttuni ;)

Iida kirjoitti...

Minä muistan lähtemättömästi kuvan, jossa poseeraat pelkkä huivi päällä :D Oli hieno huivi muuten, mallin nimi ei vain tule nyt päähän.

Jos nalli napsahtaa, niin kaikki kelpaa :P

- Virpi - kirjoitti...

Minulle on jäänyt mieleen ompelemasi hirviöt. Ne olivat niin hauskoja ja kummipoika tuli heti itselle mieleen, en kyllä saanut aikaiseksi ommella mitään samantyylistä. Kuvaat monipuolisesti ja hauskasti. Remonttia on myös mielenkiintoista seurata. Mukavaa syksyn jatkoa!

Oranssi kirjoitti...

Mä niin tykkään sun luovuudesta: mihin laitetaan heksagonit, kun niitä ei riitä isoksi työksi. Kauniisti hameen helmaan!

Toinen mukava muisto on kissa kukkaruukussa.

Neuloja olen, en kehrää muuten kuin henkisesti kissasieluisena.

JennyF kirjoitti...

Samoin mulle on jäänyt mieleen rohkea vetosi kuvassa pelkän kolmiohuivin kanssa. Onnea ekaluokkalaiselle! Neuloja olen...

routa kirjoitti...

pienet eläimet, koirat, kissat ja kaikki muutkin.

Sartsa kirjoitti...

Onnea seiskavuotiaalle!! Oletko jo oppinut lukemaan? :D
Matti-kissan kuvat on kyllä niin hellyyttäviä mutta siinä ympärillä on muutakin ihmeellistä; nakukuvia ja tuunailtu hamonen.

Anonyymi kirjoitti...

Luulin jo vastanneeni mutta ei näy kommenteissa. Siispä: Erityisesti ovat jääneet mieleen se mainittu huivi, huovutettu laukku, vauvan neulotut lappuhaalarit...ym. Blogisi on ihan ensimmäinen blogi jota aloin seurata.
TuuliaL

Tui kirjoitti...

Mun viimeaikaisin ihastus sun blogissa on ehdottomasti Köpi! Niin söpö pieni lutunen! Mussukka!

Ja neuloja oon. :)

Aino kirjoitti...

Kaikista upeista käsitöistä huolimatta mielessä on ensimmäisenä ihanista ihanin Matti!
Mikään ei ole kauniimpi kuin punainen kissa <3

T. Aino (neuloja)

Anonyymi kirjoitti...

Olen seuraillut mielenkiinnolla keittiöremppaasi ja ihastellut tuloksia. Kaikki neuleesi ovat myös kauniita ja toimivia. Tuo Köpi on kyllä kaikkein eniten uteliaisuuttani tällä hetkellä ruokkiva.
Terv. Lea P. (neuloja)

Marjut kirjoitti...

Eksyin tänne vasta nyt ja eniten tietysti kiinnitin huomiota suloiseen Köpiin.

Onnea jo hurjan pitkästä blogitaipaleesta!

Jos onni potkaisee, niin neulonta on minun juttuni.

Marjo kirjoitti...

Onnittelut 7-vuotiaalle!
Kippurakärkitossujen perässä tänne ensimmäisen kerran eksyin, eli tuolla ohjeella olen tehnyt mainiot tossut. Matille pisteet minultakin... :D Olen neuloja, mutta myös värttinä löytyy, tosin kehräystä vain kerran kokeillut.

Ziina kirjoitti...

arvonta-aika päättyy nyt!