1. lokakuuta 2009

Overalls for roaming baby

Ravelryn friends-listalta löytyvät aina ne kaikkein parhaimmat ideat ja kivoimmat mallit, niinkuin nämä haalarit. Oli aivan pakko saada heti puikoille testattaviksi, pari päivää neuloskelin aina kun muilta velvollisuuksiltani ennätin ja tänä aamuna saatiin nämä jalkaan:

Meillä on kylmät lattiat ja näissä ei vilu yllätä. Täytyypä neuloa ainakin yhdet lisää, mitäs muuten pidetään silloin kun nämä ovat pesussa?
Jämälangat ovat edelleen in, minulla on paperikassillinen sukkalangan jämiä joista sitten yhdistellään sopivannäköisiä raitasukkia.


En tiedä tykkääkö tuleva synttärisankari 5vee enää pinkistä, mutta tälläinen pipo ja yhteensopivat lapaset löytyvät lauantaina lahjapaketista.
Kuvaamatta jäänyt baktuskin ajelehti tielleni eräänä päivänä, ajattelin että dokumentoin senkin ennenkuin se taas katoaa jonnekin. Parit lapaset on kuvaamatta ja maggarapipo katosi kameran tieltä, liekö ujous iskenyt...
Todistettavasti haalareissa pääsee kovaa...

(To roam: To wander or travel freely and with no specific destination.)

PS:
Ensi viikolla olisi neuletapaaminen Korialla, nähdäänkö siellä?!

6 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Noi housut on tottavie ihanat!! Katselinkin niitä sun Ravelryssä, pitääkin vielä vilkaista, mitä kokoja ohjeissa löytyy...

Kalapipo tuossa alempana on kans tosi lystikäs :). Pysyykö se hyvin päässä?

Punanen kirjoitti...

Nähdään varmasti! (ellei lauma elefantteja yllätä meitä jossain matkalla tai muuta yllättävää satu) ja on muuten mageet haalarit! Ja oon myös samaa mieltä siitä et Ravleryn friend activity on ihan parhautta!

Hepsi kirjoitti...

Upeat haalarit!
Kyllä ehkä nähdään - ajattelin tulla nyt taas minäkin. =)

aura kirjoitti...

Hauskat haalarit:)

Sini kirjoitti...

Nuo haalarit on kyllä aivan ihanat! Itsekki noita jo ravelryssä katsoin sillä silmällä...

Minna kirjoitti...

Haalarit on ihanat <3

En taaskaan pääse Korialle :( Nyt jo toisen kerran olin varannut sille samalle ajalle äippäneuvolan. Nyt otan huomenna sinne seinäkalenterin mukaan, että varmasti ei tule enää kolmatta peräkkäistä päällekkäistä aikaa. Paha kyllä neuvolan tätillä on ne ilta-ajat aina vain maanantaisin, mutta onhan noita muitakin maanantaita kuin se kuukauden eka.