8. syyskuuta 2009

Kivoja yllätyksiä

Tongin keittiön laskutasoa (sitä joka on täynnä kaikkea kädestälaskettua tavaraa) ja löysin vauvansukat. Olipa kiva ylläri, olin neulonut ne kesällä ja unohtanut kokonaan. Näitä yllätyksiä sattuu minulle tämän tästä, villalaatikossa oli tosi hienoja itsevärjättyjä villoja, keittiön kaapeista löytyy pusseja joissa on lankoja joita en muista ostaneeni, ullakolla on hienoja kankaita ja löysinpä muutamia hyvin vähän pidettyjä vaatteita jotka eivät viime syksynä mahtuneet enää päälleni. Olen myös hukannut yhden kivan farkkuhameen, mutta se on toivottavasti meillä kotona jossain?

Unohtelen sujuvasti myös nimiä, eilen neuletapaamisessa jouduin vastaamaan vaikeisiin kysymyksiin kuten mitä sä neulot*(lacy baktusta)...
Hyvin huonosti nukutun yön jälkeen on kiva käydä ruokaostoksilla kun ei ymmärrä mitä on lappuun kirjoittanut. Lasten nimet menevät usein sekaisin mutta se nyt on ihan tavallista!

Kuvasin nyt kuiteskin näitä viimeiseksi valmistuneita ennenkuin unohdan nämäkin.

Tässä baktuksessa näkyy kehräämäni langan upeat sävytkin.

Tämä upea shetlanninvilla on nyt lankana ja täytyy vaan kehua niitä high speed rullia, niillä saa ihanan ohutta säiettä aikaan.

Wollinchen dawandasta myy näin ihania shetlanninvillatopseja, yksi on jo työn alla.

Näihin sukkiin oli ohjekin, jossain niistä uusista sukkakirjoista jotka ovat kesällä ilmestyneet. Socks from toe up ehkäpä...

Lavendel baby socks. Handspun wool.

I´m quite tired because baby is getting teeth. I had to take pictures quickly until I forget everything I´ve made or bought.

2 kommenttia:

Sandra kirjoitti...

I am still out of Land of Teething, but soon, pretty soon ... oh, boy!
Of course - the cutest socks are on last pic!

Puputsi kirjoitti...

Aivan ihania noi sun kehräämät langat ja niistä valmistuneet työt (katoin useamman postauksen nyt kerralla).