12. tammikuuta 2009

Felt so good

Päätin että tammikuu on viimeistelykuu ja niin olen purkanut kaksi keskeneräistä kolmiohuivia, yhden pitkän huivin ja yhden sukanalun. Ja urheasti olen tikutellut valmiiksi Virta-sukat ja So called scarf sai kaverikseen samantyylisen pipon. Interlocking leaves-sukat saavat kohta kyytiä ja yritän vielä tarttua Pohjan neitoonkin ennen kuin kuu loppuu. Niiden jälkeenkin olisi vielä pari mahdollista projektia joita jatkaa.

So called scarf ja samaa tyyliä noudatteleva pipo.

Shibuiknits sock on ihanan pehmeää lankaa mutta yksi vyyhti ei ihan riitä sukkapariin jossa on palmikkokuviota, ei edes lyhytvartisiin. Haluan kuitenkin tehdä langalle kestävyystestin ennenkuin ostan sitä yhtään enempää.

Lasten huovutetut lapaset onnistuivat hyvin, virolainen hahtuva sekoitettuna kotimaiseen (alla) huopuu vähän maltillisemmin ja lopputulos on paksumpi.

Ja jotta tämä kuu olisi jonkin uuden alku niin aloitin kauan miettimäni projektin, eli shalom cardiganin punakirjavasta isoveljestä. Teen tähän niin pitkät hihat kuin 700g lankaa sallii.
Tämä on jo toinen kerta samalla mallilla, ainosta neulomani on venähtänyt pesussa.

I´ve finished some long hibernated projects, felt some mittens for my children and started a shalom cardigan for myself. Lots of projects to get finished before the end of month are awaiting.

3 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Kuullostaa ihanan tehokkaalta, pitäisi itsekin aloittaa vuosi vähän ryhdikkäämmin... Pipolanka on upean väristä! Mulla on muuten samanlainen tietokone :)

Sandra kirjoitti...

my kids prefere bought mittens! Sigh!
Love that skein of yarn.Reminds me of shaded lights!

Anonyymi kirjoitti...

Nätit värisävyt pipossa ja huivissa :) Ihanaisen väriset myös nuo vihreät huovutetut lapaset.