30. lokakuuta 2008

Pinoja

Jos oikein pinnistän niin ehdin blogata jopa kaksi kertaa kuukaudessa, wow!
Täällä on syntynyt pinoja:

Ja jottei olisi liian helppoa niin väliin vähän haastetta, interlocking leaves sukat knittystä:

Tästä my so called scarfista katosi haastavuus kun törmäsin youtuben video-ohjeeseen. Ilman videota tämä ohje ei ihan olisi auennut.
Noro-takista tuli pingotuksen jälkeen ihan mieluisa, sain runsaasti lisää pituutta hihoihin ja vartalo-osaan eikä takki ole enää ollenkaa mörvelöinen vaikka siltä ensin tuntui. Kutittaakin yllättävän vähän, lankahan on hieman huopuneen oloista ja pörröistä.

*välillä tsekkaa ravelrystä mitä muuta on valmistunut*

Regia silkistä kutaisin lahjaksi windward-piposen jonka unohdin kuvata...Kokeilin myös huiviohjetta nimeltä lenghtwise scrappy scarf ja lopputulos oli kiva, itse huivi on tällähetkellä tyttären hukkaama joten siitäkään ei yllättäen ole kuvaa.
Tänä aamuna olivat myös tytön silmälasit hukassa ja löytyivät vasta nyt illalla yläkerran wc:n kaapista. Ketuttais jos jaksais piitata hukassa olevista tavaroista. Itse löysin pari viikkoa hukassa olleen kameran kirjahyllystä ja viime neuletapaamiseen unohdin ottaa langan mukaan...Ehkei se ole niin vaarallista.

Pitäiskö niitä joululahjoja alkaa miettiä?

Ai niin, ensimaanantain Korian tapaamisessa olisi lankavaihtoa tarjolla. Ja nyt viikonloppuna olisi Lahdessa Kätevä-messut mutta olen päättänyt etten tarvitse nyt lankaa sieltä. En.

Ensi kerralla esittelen tee-se-itse nappipressin joka syntyi yllättävän vähällä vaivalla.

Ei kommentteja: