26. heinäkuuta 2008

Still alive! I will survive!

Kauhea töiden ym. aiheuttama väsymys alkaa pikkuhiljaa helpottaa ja kuukauden päästä kesätyöt loppuvat ja täällä alkaa taas uusi elämä. Olen ollut niin poikki ettei ole tullut edes neulottua!!! Työn yksi hyvä puoli on palkka;

"Maailmassa paha saa aina palkkansa

ja moni palkalla pärjäilee"

sanoi Kaija Koo jo aikoinaan.

Tilipäivä mielessäni tilasin muutamia tarkoin harkittuja ihanuuksia talven varalle:

Noron sukkalankaa kaksi kerää, vyyhdin handmaiden cashbahia(ihanan kallista) ja Kureyonia jonkinlaisen villatakin verran. Heti kun työ loppuu, pääsevät norot puikoille.

Tämä sukkalanka oli niin herkullisen näköistä että sukat oli pakko laittaa tulemaan mahd. pian. Toinen on kyllä vähän vaiheessa...Nämä on neulottu jo kesäkuun puolella mutta toinen sukka on hukassa joten kuvaan pääsi vain tämä orpopiru. Malli undulating rib socks. Jossain hukassa on myös kolme vyyhtiä ihania lornan sukkalankoja mutta löytynevät kun ehdin perehtyä etsimiseen.

Kaikenlaisia muitakin projekteja on kesken mutta siellähän nuo kiltisti odottelevat, ei kuulu kitinää kätköistä. Pahoittelen jos joku on jotain kommenttia/päivitystä/ym. odotellut, kun ei jaksa niin ei jaksa.

Hyvää loppukesää kaikille!

I've been working like a slave the whole summer and been exhausted whole time. I haven´t even knitted much and that tells a lot, knitter is really sick if she does not knit. But there´s one point in work, you get a paycheck and are allowed to spend on expensive yarns. So I bought noro´s sock yarn, kureyon enough for cardigan and handmaiden casbah and lorna´s laces sock yarns. The winter can come, I´m ready! Meanwhile, enjoy the summerdays and sun!

5 kommenttia:

amma kirjoitti...

Itsekin pähkäillyt tuota noron sukkalangan hankintaa. aikas herkut kerällä, vaan toi sukka on TOSI namunen!

Sanni kirjoitti...

Hei, käy nyt ihmeessä ottamassa vastaan ketjujuttu mun blogista, kun kukaan ei uskalla. Kukaan ei vissiin niissä blogiympyröissä tee käsitöitä tai ovat muuten ujoja. Sulle se on pala kakkua, kuten sanotaan :)

Sandra kirjoitti...

oh yeah, paycheck can make a miracle sometimes! Specially when you hold Noro yarn in your hands!

Keep on knitting!

Mari kirjoitti...

Kiitos Ziina KaraMelli hameen ohjeesta, tein sillä ohjeella hameen itselleni :)

vikke* kirjoitti...

Tutunnäköinen Noro sukka täällä :)
Mulla samasta langasta lähes samoilla kohdin nuo raidatkin!! Toinen sukka pitäs vielä tehdä. Mutta on kyllä mahtavat värit!