25. huhtikuuta 2008

Ei mummonpitsikamari


Kunnostin hieman navetan vintillä ollutta puusohvaa ja sisustin kuistille pitsikamarin tunnelmaa. Paitsi kun kyseessä on meidän eteinen, niin tunnelma onkin stitch'n bitchi-kamarimainen. Notta tervetuloa vain meidän kuistille neulomaan!

Teki mieli saada jotain vaihteeksi valmiiksi ja niinpä waving lace-sukat itsevärjätystä opalista ovat nyt päässeet puikoilta. Lyhyesti täältä tähän.

Just pictures from our porch and my waving lace socks. It´s spring outside....

6 kommenttia:

kangaskasa kirjoitti...

Todella kaunis puusohva ja tunnelma mitä ihanin! Tuolla kelpaa neuloa!!!

Sukat ovat hyvännäköiset. Minäkin olen tehnyt samanmallin toisen sukan valmiiksi, itsevärjätystä sukkalangasta minäkin...Minun versioistani tulee hieman liian "värejä antava".

Stricker kirjoitti...

Kiitos kutsusta, noin kauniiseen paikkaan tulisin milloin vain kutomaan, jos matka olisi vähän lyhyempi :-). Ja minusta maalla on aina mukavampaa, mutta oikeassa olet, kevät on erityisen kivaa aikaa.

merja kirjoitti...

Ihana vanha sohva - ja kutsuvan näköinen neulontapaikka :)Sohvasi houkuttelee huomattavasti enemmän kuin minun nariseva korituoli!
Kauniin väriset ja malliset sukat.

Silmukatti kirjoitti...

Oi, ihana tuo sohvasi! Ja sukat myös!
Olen metsästänyt juuri tuollaista sivustavedettävää keittiöömme. Sille on paikka odottamassa ja siitä olis niin kiva katsella kun joku toinen laittaa ruokaa. :)

annikainen kirjoitti...

Onpa sinulla ihana neulenurkkaus ja sukat myös :)

Sartsa kirjoitti...

Kauniita sukkia.
Mukava vanhanhenkinen neulontanurkkaus teillä.