28. helmikuuta 2008

Harmony woods does a woman need

Todellakin. Karsastin räikyvänvärisiä puikkoja aikani, tutkin vaihtoehtoja, päätin etten halua nikkelipinnoitettuja puikkoja ja kun sain äidiltä synttärilahjarahaa niin ajattelin käyttää ne ilahduttamaan ihan itseäni. Vertailin tilauspaikkavaihtoehtoja, tein tilauksen Tinttamarellin nettiputiikkiin ja tilasin oman satsin puikkoja.

Ja kun ne sitten kuumeisen odottelun jälkeen tulivat, oli tunnelma ihan katossa! Eihän ne olekaan yhtään räikeän näköisiä, oikeasti paljon tummemmat ja rauhallisemman sävyiset kuin kuvissa oli näyttänyt. Ja niin sileät ja liukkaat...*krhöm* Päätän hehkutuksen nyt tähän enkä sano niitten kärjistä mitään. Mutta uskokaa pois, jos neuloja kaipaa hemmottelua niin tämä on kyllä ihan parasta sellaista. Vähänkö haluan seuraavaksi harmonyn sukkapuikot.

Nuo puikot olisivat olleet todellakin tarpeen tätä ympyrätakkia neuloessa. Näin kuvia tästä räveltämössä ja silloin kolahti, oli aivan pakko laittaa tämä heti puikoille. Alle viikossa sain tämän tytön takin tikutettua, vaikka tuon i-cord-reunuksen neulomiseenkin meni pari iltaa.

Esittelin takkia sisarelleni ja hän toivoi itselleen vihreänä samanlaista. Taidan neuloa 7veljestä raidasta takin ja tarjota sitä siskolle, jollei tykkää niin pidän sen mielihyvin itse.

Helmikuun neuletapaamisessa tarttui mukaan pussillinen mamboa josta sain eilen valmiiksi tämmöisen tunikan. Idea tähän tuli dropsin sivulta. (Kuvissa tyttäreni, ette kai luulleet että olisin noin hoikka:DD)

Tähänkin sain idean netistä, jonkun blogissa oli jämälangoista virkattu tyynynpäällinen ja se oli ihana. Koska autoni kuskinpenkin mekanismi ei toimi olen kauan kaivannut jotain selän taakse, varsinkin pitkillä automatkoilla selkää särkee hirveästi. Toivottavasti tämä auttaa. (Siis wou, mikä taidonnäyte!)

Auto muuten lojuu tallissa ja pakoputki tallin lattialla, siitä johtuu viive lankojen lähetyksessä. Eilen illalla vein postiin Katjan, Kertun ja Elisan langat.


Koukulla on tulossa Orchid top ja baskeri drops alpacasta.
Puikoilla parit sukat ja Pohjan neito joka edistyy nykäyksittäin, pari kerrosta silloin tällöin. Mutta edistyy kuitenkin :)


I bought oh-so-lovely harmony needles, I can´t praise them enough 'cause those are so wonderfully smooth and stim and slippery and maybe I´ll stop now...I´m so gonna buy dpns, too.

Those needles would have been great when I knitted that pinwheel sweater, I saw it on ravelry and it had to get on needles immediately. My daughter wanted to have it, so I made a kids size. THEN my sister sees it and she wants a greenish one for herself. I think I´ll knit one and if she does not want it, I´ll be glad to keep it myself.

Yesterday I binded off that light pink tunic for my daughter (you didn´t think that slim person is me, did you) The idea for tunic came from drops.

Finally, I crocheted that pillow to my car, the drivers seats mechanism does not work and my back hurts like hell after half hour driving, maybe that pillow helps a bit. (Or maybe I get a better car *wishes*)

I´m crocheting Orchid top , check it out!

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Kerro sitten käyttökommentit uusista puikoista. Ystävälläni oli heti ekassa projektissa värit kuluneet puikkojen päistä. Sinänsä ongelma ei ole kuin visuaalinen. Ihana tuo ympyrätakki !! Mainio tapa käyttää jämälankoja !!

Ziina kirjoitti...

no eihän tuo mitään kun novitan metallipuikkojen päästä on kulunut muutama milli pois pipoja neuloessa ja nykyään ne on ikävän terävät käytössä, ihme metallia! Ympyrätakki syö mukavasti lankaa ja pääsee kaikista sinkkukeristä eroon.

murdo kirjoitti...

Love the pinwheel....my two young daughters want one each!!! You should make yourself one :)