27. joulukuuta 2007

Kivoja juttuja

Kivaa: Ihan kivoja vaikka kovasti kinaavat keskenään, siis lapset.

Ei kiva juttu: Koska kädet ja muut nivelet ovat edelleen kipeät niin neulominen on rajoittunut lähinnä kaulahuiveihin, yksi livahti pukinkonttiin ennen kuvausta mutta oli sekin kuulemma ollut mieluinen. Onneksi oli jotain pakettiin käärittävää kertynyt jo vuoden varrella, nykyään on juhlaa jos valmistuu edes yksi sukka joskus.

Kivaa: Tyttären mielestä klönttihuivista tuli ihana, ei inha kuten ensin meinasin kirjoittaa.

Erityisesti mieltä ilahduttanutta: Tykkään erityisesti ravelryssä siitä että näen suunnittelemiani neuleita joita muut ovat tehneet, käyn miltein päivittäin vilkaisemassa onko jotain uutta tapahtunut. Tänäänkin huomasin että Zeph oli neulonut Tallinn-huivin. Ja lopputulos on tosi kiva!

Englanniksi kääntämisessä on aina vaivaa mutta vaivanpalkkana saan nähdä kuinka ihmiset ympäri maailmaa neulovat jotain mitä olen jaksanut kehittää, kirjoittaa, testata ja kääntää. Saan kuukausittain kyselyitä, yleensä kevät-huivia koskien mutta myös muut mallit on otettu hyvin vastaan.
Technorati-etsintäkoneen avulla löydän yleensä aina uusia tekijöitä joiden versioita käyn puolisalaa tirkistelemässä. Olen iloinen jos mallit ovat jonkun mielestä helppoja ja harmittelen jos jollekulle eivät ohjeeni aukene. Kiitos teille kaikille, teette suunnittelusta enemmän kuin yhden naisen ajanvietettä!

Kivaa: Jouluksi hankin itselahjaksi juulilta villoja ja vähän korukiviä.
Sain myös synttärilahjoja vaikka juhlinkin vasta uudenvuodenaattona. Mieheni lahjoi minua toivomallani Sancta Birgitta-hopeasormuksella ja kälyltäni sain aivan mielettömät silkkivillasukat.


Ehkä hieman pornahtavat mutta ihanat, aivan kuin omistajansakin:)

Kivaa: Alet alkoivat ja löysimme tyttären kanssa kaikkea kivaa meille. Toivottavasti teilläkin oli oikein mukava päivä!


The thing I like most in ravelry is to see how other have knitted something I´ve designed. Today I spotted a Tallinn-scarf which Zeph had made and it looked so good.

I spend a lot time with every design from the idea to the tested and translated pattern and it brings me joy to see that other people from all over the world are knitting them. I use technorati search regularly to found knitters that like my patterns and try to learn if someone does not like some pattern. I want to thank you all, you´ll turn one woman's hobby to something bigger!

The christmas is over, I got lovely birthdaypresents (black silk/wool socks) and there´s sale in everywhere, daughter and I found some nice clothes to us. I had a fine day and hope that you had, too.

5 kommenttia:

Teija kirjoitti...

No on kyllä pornahtavat ja ihanat :)Musta on kauheen kiva jos joku viittii nähdä vaivaa ja kirjottaa noita ohjeita ja laittaa ne jakoon toisille. Ei se ihan kädenkäänteessä käy.Ja varmasti on hauska nähdä kun joku on ohjeen mukaan jotain kutaissut. Kyllä mäkin googlaan joskus polemiikkikettupuuhkaa ja käyn kattoon millasista langoista niitä on tehty. Sun jutuista oon käyttänyt hahtuvalapasten ohjetta ja tietysti Sophien suomennosta, ja jokin aika sitten tulostin tuon virkatun baskeriohjeen, kun sellasen tekisin itelle. Niettä kiitos sinulle :) Toivottavasti kädet alkaa kestään neulomista paremmin.

Jenni kirjoitti...

Ooh! Sukat!

Lettu kirjoitti...

Ihanat sukat :)

TiinaR kirjoitti...

Upeat sukat!

Satu H kirjoitti...

wau mitkä sukat tosiaankin! :)