23. marraskuuta 2007

Pohjan neitoa paleleeOnneksi on Tuulian suunnittelema takki joka varmasti lämmittää. Hihat ovat hyvää vauhtia valmistumassa vaikka mutkiakin oli, Ullan ohjeessa palmikonkierrot on opastettu virheellisesti mutta englanninkielisessä ohjeessä ne ovat oikein. Hurautin palmikkoja yhden kuvion liikaa kun niitä oli niin kiva vääntää ja huomasin eron vasta kun olin neulonut muutamia senttejä hihaa, eikun siis purkamaan. Alussa käytin 30cm pituisia pikkuaddeja kunnes hiha leveni sen verran että 40 senttiset sai käyttöön. Malli on tosi kiva!


Tässä puikoilla Kaffe Fassettin regialankaa, kivat väriyhdistelmät. Puikkoina 2,25 mm 15 cm bambut, minulle mieluisat puikot. Samanlaiset ovat myynnissä huutonetissä + muitakin välikokoja jos jollakulla on tarve.

Nämä syksyn kosteat ja kylmät säät eivät sovi minulle ollenkaan, ensin oli monta viikkoa selkäkipua, sitten kipeytyi nilkka ja polvi, nyt särkee sormia, ranteita ja nilkkoja. Lääkäri otti onneksi minut vakavasti, verikokeissa löytyi kohollaan oleva reumatekijä ja pääsen viimein tutkittavaksi. Toivottavasti pystyn vielä tulevaisuudessakin neulomaan!

Kauankohan sitä rukkia pitää odottaa *puusk*

2 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Hyvältä näyttävät sekä Pohjan Neidon että sukkien alut! Tsemppiä tutkimuksiin ja peukut pystyyn, ettei harrastusta tarvitsisi lopettaa. Multa tutkittiin samat jutut viime kesänä, kun sormet ja ranteet olivat tosi kipeinä, mutta onneksi oli "vain" liikarasitusta ja selviä pahimmistakin kivuista rannetukien ja kutomismäärän vähentämisen kanssa. Mistäköhän sellainen nyt olisi voinut tulla :-)?!?
Ja onnea uudesta rukista, vaikei se vielä ole saapunutkaan! Kyllä tekisi mieli ja kävin ja ebaysta niitä katsomassakin, mutta kun ei ole aikaa nykyisiinkään juttuihin, niin en himoitsemaan sellaista.

Sandra kirjoitti...

Nice jacket in making!!!
BTW, why there is no english summary? (I still don't know finish)