29. syyskuuta 2007

Kirjoja / Books

Seutulainasin mielenkiintoiset uutuudet:
I used our library:

Pieni lankakauppa:
Kirja tuntui ratsastavan neulomisen suurella suosiolla ja juoni jäi jotenkin keskeneräisen oloiseksi, loppuratkaisu vaikutti hätäiseltä ja epäoikeutetulta. Mummikin unohdettiin lopussa kokonaan. Lupaava kuitenkin esikoisteokseksi.


Friday night knitting club:
somehow it felt like unfinished, I didn´t like the ending at all. Maybe next book would be better?Kivoja neuleita niille erikoislangoille joita ei oikein tule käytettyä. Sopisi hyvin joululahjaksi, itselle ei kuitenkaan tullut hinkua hankkia omaa kappaletta. Arvosana: ihan kiva.

New finnish knitting book for special yarns. Nice but not for me.

Lopuksi pieni hassutus:
Last a little funny thing:

Ostin creativen zen stonen, olen varmaan nähnyt antibiootteja jotka ovat tätä isompia, paljon mahtuu pieneen palikkaan. Muistatteko vielä walkmanit joista patterit loppuivat kesken koulupäivän, oranssit vaahtomuovikuulokkeet? Kaukana poissa ovat ne ajat...


My new mp3 player, I´ve seen antibiotics that are bigger than this. Remember those cassetteplayers on 80's? Far away are those times...

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Luin kans tuon ekan ja olin aluksi aika innoissani, mutta loppuratkaisu oli kyllä jotenkin outo. Ehkä siinä oli haluttu sitten yllättää lukija.

Tänään saan sauvasirkan munia Mirriltä! Kiitos viellä kerran vinkistä.

Anonyymi kirjoitti...

Moi Ziina. Voisitko ottaa minuun yhteyttä? Haluaisin tietoa neuletapaamisista.
t. mervi.alatalo@kuvalehdet.fi

Naksu kirjoitti...

Myös minä olin pettynyt tuohon Pieneen lankakauppaa. Mielestäni juoni oli kliseinen, kirjoitustyyli kömpelö (johon tietty saattaa kyllä vaikuttaa suomennoskin, valitettavasti :( ) ja loppuhuipennus selvästi keino lopettaa kirja äkkiä, tyyliin "lätkästään tähän tämmönen ettei tartte keksii miitään fiksua".