1. elokuuta 2007

Vastustaa / Resist

Kaikenlaiset asiat vastustavat, Sharp Reader lopetti toimintansa koneellani, digikamerasta kuuluu epämääräistä rahinaa sisältä, esikoisen eskarijärjestelyt mietityttävät kuin myös syksyn työjutut.
Opettelin google readerin käytön ja tykkään siitä kovasti, blogit on helppo ja nopea käydä läpi eikä toiminta töki koko ajan. Sain viimein jotain neulottuakin:


sukat stepistä
Yksinäinen apinasukka (Monkey, Knitty) syksyn uutuusnallesta odottaa vielä tosikumppania elämäänsä.

Käytin työpaikalla olevia ihmisiä hyväksi ja värjäytin lankoja, punainen kokenillilla ja siniset indigolla värjättyjä.

Tytär on kehittynyt valokuvaajana, jos hankin uuden kameran, hän saa pitää vanhan ja kuvata mielin määrin. Tämäkin kuva koirastamme on suorassa, melko hyvin kohdistettu ja melko tarkkakin. Sauruksella on nyt karvanlähtöaika, lieneekö lapinporokoirien omituisuuksia?

My blogreader stopped working, our digicamera is near it´s end, our daughter starts pre-school and I´m wondering about fall and my job which is ending then. I´ve knitted so little, just more socks and a few rows of blue cardigan.


My co-workers dyed some yarns for me, with cochenille and indigo.


Daughter is envolved as a fotographer, she took that pic of our lapponian herder Saurus and that picture is quite straight and focused. She´ll get my old camera when I have new one so she can continue practising.

4 kommenttia:

Satu H kirjoitti...

oot rock! kato blogistani. :)

muoriska kirjoitti...

Upea porokoira, ja nythän porotkin luo karvansa talveksi.. :)

TiinaV kirjoitti...

Wau! Selvää valokuvaajan ainesta tyttäressä!

Lotta kirjoitti...

Uuu, kiitos inspiraatiosta! Mulla on tuota samaa puna-lilaa steppiä keränen ja noi sun sukat näytti niin herrkullisilta että teen ne heti seuraavaks :).