5. heinäkuuta 2007

Kattimme Matti / Matti the Cat

Sisarentyttärellä on punainen kissa, veljelläni on punainen kissa ja veljentyttärilläni on punainen kissa (plus kaikki muut mahdollisen väriset kissat, keräsivät koko sarjan). Toisenkin veljen tyttärellä on punainen poikakissa. Kälyllänikin on punainen pörröinen poikakissa. Nyt meilläkin on punainen kissa, kuudes tässä suvussa.

Ovatko muuten kaikki punaiset kissat poikia?

Our cat, Matti. This is sixth red cat in our family, almost all my relatives have red cats. Our
little Matti is the cutest one;)
Sain viimein neulottua tästä Katilta hankitusta langasta lyhyet kesäsukat ja lankaa jäi vielä toisiinkin. Nämä pääsivät heti käyttöön.

I bought this yarn two years ago and finally some progress. There is enough yarn to make another pair.

20 kommenttia:

laura koo kirjoitti...

Punaiset kissat ovat ainoita oikeita kisooja. Ja kyllä ne ovat kaikki poikia, Misu, Nassu ja Esko voivat todistaa.

Villasatu kirjoitti...

Kyllä niiden kaikkien täytynee olla poikia, meidän edesmennyt punainen kolli oli poika ja tämä nykyinen puna-valkoinen Nikke on myös poika :-D

KaSil´s kirjoitti...

Jep, niinhän ne sanoo että punaiset kissat ois poikia. Meillä asuu pian 5kk vanha Hermanni poika...joka on yllätys yllätys PUNAINEN! Hermukasta kuvia täällä

http://kasil.ajatukseni.net/

KaSil´s kirjoitti...

niin, meillä on ollu Mortti ja Caesar, jotka oli poikia ja punaisia!

Sahrami kirjoitti...

Onneksi ei kotona toimi kone, ei tarvitse taas selitellä lapsille,että ei, meille ei tule kissanpentua. Esikoinen etenkin on niiiin ihastunut pieniin kissanpentuihin, kävi viikko sitten viimeksi yhtä pentuetta katsomassa...

Punaraidalliset kissat ovat usein kollikissoja. Toinen jännä juttu näissä kissanväreissä on se, että sellaiset valkopohjaiset puna-ruskeakirjavat kissat ovat tyttökissoja...

Mutta on kyllä hellyttävä kissi tuo teidän kissi, ihana.

Pami kirjoitti...

Meilläkin on punainen poikakissa! Joku sanoi, että hännästä sen tunnistaa, jos häntä on raidallinen: poikakissa, jos muuten punainen tai jotain, niin tyttökissa.

Meillä on myös "todistettu" se, että punaiset ovat paljon vilkkaampia kuin musta-harmaat. Tai ainakin siltä tuntuu...:-)

Vaan kaikki kissat ovat yhtä ihania!!

Sari kirjoitti...

Minäkin tunsin kerran Joonas-nimisen punaisen kissan (joka oli poika).

Ihana kisuli teillä!

Petra kirjoitti...

Voih kuinka suloinen kissa! (toistaa täällä lausetta *meille ei tule kissaa, meille ei tule kissaa*) :D

Hepsi kirjoitti...

Ihana kisuliini!

Hanna kirjoitti...

Ihana Matti! Kyllä Urhon nyt kelpaa kun on suunnilleen samanikäistä seuraa tarjolla. Miten kissa voikin olla noin suloinen...

Stricker kirjoitti...

Oi kuinka söpö! IIIIIIIIIIIhana! Pitäisköhän ryhtyä kissafaniksi :-)

hanna-h kirjoitti...

Oi, mikä hurmuri!
Minäkin olen kuullut sanottavan että punaiset kissat ois poikia. Minunkin kotikotona on punainen Olli ja sitten naapurista löytyy punainen poikakisu myös :)

Satu H kirjoitti...

awww...ihuna punakissa! :) oon ollu aina sitä mieltä että jos mulla on joskus kissa niin se on ehottomasti joko punainen tai sitten semmoinen harmaa kuin onks ne nyt sheba-mainoksia? :)

aura kirjoitti...

Enpä ennen olekaan kuullut, että punaiset olisivat poikia, mutta myös appivanhempien tiikeri on poika.

Tuazophia kirjoitti...

Ihana pikkuinen! Minunkin punaraidallinen kissani on poika, August - tosin se asuu nykyään mieheni tädin luona ja tottelee (?) nimeä Aku. On muuten maailman rauhallisin kissa - en tunne Karvisen lisäksi mitään muuta kissaa, joka oikeasti voisi nukkua 4h hievahtamatta, ottaa _kaksi_ askelta ja nukkua muutaman sentin päässä edellisestä paikasta taas useamman tunnin sen näköisenä kuin ei olisi saanut unta päiväkausiin!

Kurnauskis kirjoitti...

En ymmärrä mistä te kaikki löydätte punaiset kissanne kun minä olen koittanut metsästää sellaista -ihan vaan lemmikiksi- mutta en ole löytänyt.
Vai oletteko te kerenneet viemään jo ne kaikki ennen mua?

En ole kuullut että ne olisivat kaikki poikia, mutta kun asiaa aloin pohtimaan, on kaikki punaiset kisut joihin olen tutustunut, olleet poikia. Eli eiköhän ne poikia ole :)

Anonyymi kirjoitti...

Lyhyesti sen enempää kissojen genetiikkaa selittämättä ;o)
Punaiset kissat EIVÄT aina ole poikia; toki tytöt ovat huomattavasti harvinaisempia.
Joku mainitsi tuosta "puna-ruskeakirjavasta" väristä (värityksen nimi on kilpikonna) että ovat aina tyttöjä; pojat ovat myös mahdollisia tuossa värissä, mutta ovat yleensä steriilejä ja todella harvinaisia.
Suloinen pentu! Toivottavasti sillä ei ole niin julma kohtalo kuin edellisellä :o(

T. Kuuden sisäkissan omistaja (joukossa yksi punainen tyttö)

Naksu kirjoitti...

Ihana kisuvaavi! Olen aina tykännyt punaisista kissoista. Meillä myös uusi kisunpentutulokas, suklaanruskea väriltään ja hurja riekkuja luonteeltaan ;) Teitillä Matti Katti, jä täällä Misu Kisu, hihhii!

Teija kirjoitti...

Nekku on punainen poika kanssa :) Ihana tuo Matti! Nekun sisarusparvessa yksi oli samannäkönen kuin tein Matti. Kuka teillä keksii eläimille nimet, Matti ja Urho on kivoja ja kotosia nimiä.

M-a-r-k-ka kirjoitti...

Ihana miau :)
Ja sori jos tää on taas väärä paikka tälle...
Blogiringin koodista tuolla omassa blogissa:
Ömm... Nyt en kyllä oikein osaa? Ton koodin mun mielestä laitoin silloin...olisko ollut sähköpostista? Eikä sitä tunnu olevan enää tallella. Apuaapua. Saa vääntää rautalangasta.

EDITEDIT.
Niin oonkin laittanut väärän koodin, nyt sen huomasin. Miten saisin sen oman koodin uudestaan?