7. tammikuuta 2007

Yllättävän inspiraation iskiessä / In case of sudden inspiration

Minulla ei alunperin ollu mitään ideoita Ullan k-18 spesiaaliin mutta eräänä aamuna havahduin kun mies lähti töihin ja *blim*, ideat vain tulivat. Nyt ne ideat ovat valmiita luomuksia ja ohjeetkin tyrkkäsin ullan postilootaan tyrkylle... Joskus blogikirjoitukseni, yleensä ne tulenpalavimmat paasaukset saavat alkunsa samalla lailla, ajatus vain rysähtää aivolohkoon ja se on päästettävä ulos. Mutta toivon että nämä k18 spesiaalit julkaistaan, niitä oli hauska tehdä ja miettiä.
I have done some wild stuff to Ulla's Not under 18-issue, I hope they publish them. The ideas just came one morning at 6 am.Sillä välin kun ette ole minusta mitään kuulleet, olen ostanut viisi pussia pussilankoja, neulonut yhden villatakin ja tilannut kolme neulekirjaa. Villatakin esittelen teille mielelläni kunhan saan siitä säädyllisiä kuvia. Ja maailmankin näen nyt aivan uusin silmin, ostin nimittäin uudet silmälasit, kahdet, koska toiset sai kaupan päälle.

While you haven´t heard of me, I´ve bought five bagfulls of bargain yarns, knitted a cardigan and bought three knitting books. Since it´s middlewinter and dark, you´ll have to wait some time to see pics of the cardigan but otherwise the world is much clearer now, because of these new classes. Pay one, get two, what a bargain.


Eräänä iltana nukahdin tapani mukaan kissan ja sohvan väliin ja seuraavan kerran kun silmäni avasin, oli kissa kaapannut neuleeni.


One evening I fell asleep at the sofa and the cat took my knittings.

4 kommenttia:

Helmis kirjoitti...

Hih, kissatyövoimaa! Minä ihan varmana opettaisin kissan viimeistelemään ufoni.

K-18:ta odotellessa...

Liinu kirjoitti...

Mitämitämitämitä lankaa? Upeaa! Vähänkös olet ehtinyt saada aikaan. Ja kissa on vissiin narttu, kun on mahanalus noin punertava.

Teija kirjoitti...

Ihana kissa! Makeet lasit...

Juska kirjoitti...

Taitava kissa, neuloo silmät ummessa!