14. tammikuuta 2007

Victorian Lace Today

Victorian lace today sisältää mahtavan paljon ajattomia ja kauniita pitsihuiveja, vaikeusasteiltaan aivan helpoista ihanan vaikeisiin. Ja malleja on paljon, kirja sisältää 15 suorakaiteenmuotoista shaalia, 11 kaulahuivia, 6 kolmiohuivia, kaksi kauluria, yhden hexagonhuivin sekä pyöreän ja puolipyöreän hartiahuivin, keepin ja kahden kauluksen ohjeet ruutukaavioina. Kirjassa on paljon kauniita fiilistelykuvia jonkin mahtavan kartanon mailta, tekstiä neulonnan historiasta Englannissa ja kirjan lopussa on huivien suunnittelutekniikkaa ja laskukaavioita (tosin tuumamittaisia). Suosittelen kaikille jotka pitivät Gathering of lace-kirjasta ja muille intohimoisille pitsihuivien ystäville.
These beauties and lots of more you´ll find inside Victorian lace today. I recommed the book to everyone who loved The gathering of lace and rectangular shawls.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitokset kirjaesittelystä! Tuo kirja on pakko saada joskus!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos esittelystä. Sanon samaa kuin edellinen kommentoija, tuo on pakko saada itselle jonain päivänä.

Marika kirjoitti...

Kiitos tuhannesti hyvästä kirjaesittelystä !! Aivan hengästyttävän upea kirja, joka heti meni toivelistani jatkoksi.

Madde kirjoitti...

Ihania, niin kevyen näköisiä pitsejä! Kiva nähdä kirjan sisälle, kertoo vähän enemmän kuin pelkkä kansi, kiitokset esittelystä =)
Minkälaisia neuleita siinä Glamour-kirjassa on? Niin, ja onko noissa kirjoissa yleensä kirjalliset ohjeet vai vain kaaviot?

Katiija kirjoitti...

Aivan loistavalta vaikuttaa tuo kirja... etenkin huivi nro 5 olisi kiva toteuttaa ... just minun tyyliini.

Palaga kirjoitti...

Upeita malleja vilahteli silmissä. Täytyypä panna hankintaan.

sandra kirjoitti...

Thanks for slide!