6. marraskuuta 2006

Posti kulkee pakkasellakin / Postman and frostman

Mitenhän biodieseli toimii pakkasella? Tulevaisuudessa kait postikin kulkee joko biodieselillä tai kaasulla ja suurin osa vuodesta on aika kylmää, tavallinen dieseli hyytyy helposti jo parissakymmenessä pakkasasteessa, kuinkas sitten rypsiöljystä valmistettu...No, aika näyttää...Nyt se posti kuitenkin on kulkenut ja tuonut seuraavat:

Turvevillaa Nice Factorilta. Pitää kokeilla pian, vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja tätä olen halunnut testata jo kauan.

Turf-wool. I´ve wanted to try this a long time. Feels itchy.
Blogiarvontapalkinto Lellulta. Kiitos, etenkin suklaa ilahdutti minua suuresti ja langoillekin keksin jo kohteen. Arvatkaapa huviksenne mitä suklaarasian pohjassa luki? Kaksi annosta! Laittaisko ihan marabuulle noottia asiasta, kahdeksan konvehtia ei minusta ole edes yksi annos.


Bloglotteryprice from Lellu. Thanks! Would you believe that marabou thinks that eight pieces of chocolate is two portions? Me thinks it´s not even one:)Askarreltiin tytölle ja minulle neulatyynyt, olen halunnut kokeilla kukkamallia jo kauan.

Daughter and I did some sewing.

7 kommenttia:

TuuliS kirjoitti...

Hienoja tilkkutöitä olet tehnyt! Minä käytän aina hakaneuloja kiinnitykseen ja vain siksi että ne eivät pistele! Takaosan ryppyisyyteen ei ole neuvoa, tuntuu että se on onnen kauppaa.

Sahrami kirjoitti...

Tilkkutyössä kai pitäisi aloittaa kiinnitys keskeltä ja edetä reunoja kohti tasaisesti, näin takaosan kurtutkin pysyisivät kurissa. (sanoo hän, joka surauttaa kappaleet kasaan korkeintaan parin nuppineulan ystävällisellä avustuksella - harsimalla mun mielestä saa vain lisää ongelmia)

Biodiisseli ei ole yhtään sen jähmeämpää kuin tav.diesel - jos se on tehty oikein. Riippuu siitä, mitä jakeita siinä on, mikä se "jähmettymispiste" on. Arktisessa talvilaadussa alkaa niitä vahakiteitä muodostua vasta 40 pakkasasteessa, kesälaadussa jo lähellä pariakymmentä astetta.(ja taas sattuu päähän, miksi minä tästäkin tiedän jotain, kun kerta bensa-autolla olen aina ajanut...)

violet kirjoitti...

Mitä suklaaseen tulee niin sanoisko että PUOLI annosta tuo on.

Turvevillasta en tiedä mitään.
Mitä aiot tehdä siitä>

tuitu kirjoitti...

En taida tänään pääst täältä lumimyrsyn keskeltä mihinkään :(
Jos torstaina on parempi keli voisin yrittää Lahteen...

marsu kirjoitti...

Jään mielenkiinnolla odottamaan mitä tuosta langasta isona tulee :-)

Niina kirjoitti...

Kaulakoru on peräisin Helmetti-blogin Outilta. Sieltä vaan tilaamaan jos kiinnostaa :-)

Ziina kirjoitti...

kiitos tilkkutyövinkeistä, täytyy hankkia reilusti hakaneuloja.

sahrami: noista jutuista jää aina päähän kaikenlaista, varsinkin jos sattuu olemaan sitä tyyppiä joka varastoi aivoihinsa kaikenlaista nippelitietoa.

marsu&violet:sukkia ajattelin tehdä miehelleni:)

niina: tunnistin korun tekijän tyylistä:)

torstaina yritetään Lahden neuletapaamiseen ja kokeillaan Korialla ensi maanantaina uudelleen