6. lokakuuta 2006

Tuomiset / Shopping

Helsingissä tuli käveltyä ainakin kymmenen kilometriä, saakohan siitä sata liikuntapistettä? Ainakin jalat olivat ihan lyijyä illalla... Reitti kulki Kampin Blibbon ja Mortician kautta Fiina-neuleeseen (myyjä oli tyrkky ja valikoima ei miellyttänyt) ja sieltä ihanaan Menitaan:

Toi nalle ei leiki noiden muiden kanssa:


Ja Hobboksin (ei löytynt mittää) kautta Akateemiseen.Kipaisin myös Stockmannilla tuliaisostoksilla, Behnford'silla koolaideja hakemassa ja
Zenzulun helmiä ihastelemassa.

Novitalta tarttui mukaan tällaista, löytyy sitten ensikevään värikartasta:Helsingissä käyntini varsinainen syy oli tämä. Valinta oli vaikeata mutta kerron siitä toisen kerran.

I was shopping in Helsinki, walked at least 10 kilometres and legs feel like lead. I´m still exhausted. I was invited to be in counsil in a handmade toy contest, decisions were hard because of many good participants, but I´ll tell more another time.

Iltasanomilla on lemmikkiäänestys, huomasin ettei mukana ollut yhtään sirkkoja. Asia piti oitis korjata.

5 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

mitäpä sitä ei lankojen eteen tekisi ;) Hyötyliikunnaksikin sitä voisi kai kutsua...

meemu kirjoitti...

Toiset ne lenkkeilee että saa sitten syödä suklaata ja sipsiä. Mutta tuollaisen urheilun jälkeen saa luvalla neuloa vaikka monta kilometriä:)
Kuule, kerro nyt sinä mikä noiden nallekarhujen virallinen(tai epä-) nimi on ja onko ne hirveen kalliita. Osaisin vähän paremmin pyytää kaveria ostamaan mulle sellaisia...

Ziina kirjoitti...

meemu: paketissa lukee needle huggers, puikkonalleina niitä kysyin ja tulin ymmärretyksi. hinta 4,90.

meemu kirjoitti...

Kiitos valaisusta:)

sandra kirjoitti...

Quite a purchase!Envyness here!!!