15. lokakuuta 2006

Socktoberpost 2

Sukkarintamalla kahdet sukat kesken ja yhdet valmiina, petroolinväriset sukat ovat edelleen kovin plääh. Mutta tässä miehekkäät sukat idenan Juvelista:

I knitted socks for my hubby and two more pairs are waiting to get finished.


Löysin kivan baskerimallin garnstudion sivuilta mutta kuvitelkaapas, kotoa ei löytynyt sopivaa lankaa! Oli pakko ostaa kerä Ainoa. Ja Ainon langantiheys on aivan eri kuin Eskimon joten jouduin venyttämään aivosolujani ja laskeskelemaan sopivat silmukkamäärät ja lisäykset ja vähennykset. Lopputuloksesta tykkään<3 :

I found this hat from Garnstudios patterns and I love it. For once I had not suitable yarn at home and I had to buy some especially for this. You can really have over 40 kilos of yarn and nothing suitable...


Ja keksinpä mitä muuta voisi koolaidatuista langoista tehdä, paitsi niitä sukkia. Tässä aluillaan Snapping turtle skirt, Knitting naturesta. Hameella on paitsi hauska nimi, myös erikoinen tekotapa, hame koostuu kolmioista ja heksagoneista joiden silmukat poimitaan edellisten osien reunoista. Lopuksi nurja puoli jää päällepäin eli kuvassa onkin tuleva sisäpuoli.


I´m knitting Snapping turtle skirt from Knitting nature and using my koolaid yarns for it.

2 kommenttia:

routa kirjoitti...

kilpparihame näyttää kivalta. onkohan miten vaikea tehdä vai kuuluuko helposti tv:n ääressä tehtäviin? samoin pidin metsäkukkia huivistasi.

Ziina kirjoitti...

hame on helppo tehdä kukin sektori omalla sukkapuikollaan, tai no,makuasia. hieman vaikeampaa kuin vaaka-tilkut:)