25. huhtikuuta 2006

Postia Koskenkorvalta / Mail from Koskenkorva


Jari Mäki lähetti mulle postia:) On se hyvä juttu ettei koolaid sisällä kofeiinia, tulisi muuten vallan ylivilkkaita lankoja. Pussilaarista onkin kotiutunut värjäysprojekteja varten pari pussillista valkoisia lankoja, ja kätevä värikartta löytyy knittystä.
Nyt kun malttaisi olla sisällä sen verran että ehtisi värjäämään, ulkotyöt houkuttavat näin kauniilla ilmalla. Eilen punoin pajua,ja kumma kyllä pajukorin pohjan punominen oli päässyt miltei unohtumaan mielestäni. Tekemällä asiat alkoivat pikkuhiljaa taas muistua mieleeni. Aloittelimme myös kivipuutarhan tekemistä pihan perälle.


I got mail from Jari Mäki. Luckily I have bought couple bags of white yarn just for dying projects but now the weather has been so beautiful that I can´t be inside at all. I´ve been in the garden and done some weaving with willow.

6 kommenttia:

Siniset Silmukat kirjoitti...

Minäki tahon Jari Mäeltä Kool Aideja! Mitä ne mahtoivat maksaa? Mites minä niitä osaisin tilata - lähinnä värejä ajattelen...

Ziina kirjoitti...

Knittyn sivuilla oli värikartta jossa lukee millä maulla tulee minkäkin väristä, noi maksoi 11,10 postikuluineen ja tarjolla oli 13 väriä,otin yhden kutakin. 0,70 e kpl.

AnneM kirjoitti...

miten sulle sopis torstai 18.5?

Siniset Silmukat kirjoitti...

Kiitos ziina paljon... nyt ei enää voi vastustaa kiusausta!

uhoava gnu kirjoitti...

Kohta en enää kestä! PAKKO saada lisää Kool Aideja ja heittää kaikki tympivät opukset nurkkaan! Jari Mäki, Jari Mäki...

kannibaalipupu kirjoitti...

Hassua. Me ajelimme paikanpäälle Jari Mäelle tuossa kuukausi ja jotain sitten. Sieltä bongasin kanssa koolaidit ja ostin niitä muutaman, että saisin kanssa kokeilla. Vielä ei ole tullut tehtyä, mutta eipä ollut Jarille yllätys, että niillä aiotaan värjätä jotain eikä juoda... :)