10. huhtikuuta 2006

Jokos teidän munat on maalattu? / Have you painted eggs yet?


Muistin askartelukauppa-ajoiltani että munia on helppo koristella marmoroimalla, pari tippaa marmoriväriä (sinooperista) vain veteen lillumaan, muna kepin nenään ja pyöräytys. Maali tosin haisee kamalalle eikä sitä saa astioista pois, joten esim. korkea pakasterasia on hyvä astia.

We have painted eggs. Just add some feathers and they´re finished.


Ensimmäiset perhoset lepattelivat meille tänään postissa Hollannista. Kiitokset Violetille tästä ihanasta taulusta! Kannattaa käydä kurkkaamassa, ihania töitä!

I got this lovely peace on artwork today, thanks to Violet. There´s so lovely things on her blog.

2 kommenttia:

eusu kirjoitti...

Ihania munia!!

Viime pääsiäisenä puhaltelin munia tyhjäksi oikein urakalla, että päästiin koko perhe maalaamaan. Sitten syötiinkin paksuja munakkaita aamupalaksi ja mitä liä muuta... Muna tuli korvista ulos niin, että nytkin ihan puistattaa kun ajattelen:o Päätin säästää ne kikki kauniit munat. Ja nyt n. 2 viikkoa sitten vetäisin ne vahingossa alas säilytyspaikastaa ja kaikki menivät säpäleiksi. Mutta tänä vuonna en puhaltele munia!!

Ziina kirjoitti...

Meillä on oikeat munat säilytetty kananmunakennon sisällä niin eivät hajoa vaikka kotelo tippuisikin. Nuo muoviset munat ovat hyvä vaihtoehto kolesterolinkin kannalta ja tiimarissa ne olivat ihan edullisiakin.