30. maaliskuuta 2006

Vogue knitting spring

Talvinumero tulla tupsahti reilu viikko sitten ja nyt heti perään onkin jo kevätnumeron aika. Ja kevään aika, hei säiden herra, täällä ON JO IHAN TARPEEKSI LUNTA!!!
Kevätnumero aiheutti tirskahduksia, siis oikeasti kuvitelkaa itsenne näihin:
Picture yourself in these:
:)


Ja tämä pysyy ylhäällä....liimallako? Mallitytön busum ei ainakaan riitä tätä kannattelemaan.

And this propably stays up with glue?Nämä luomukset pääsevät varmaan You Knit What-sivulle:
Stuff for You knit what:Kivojakin malleja löytyi:
Few nice things:

6 kommenttia:

ainaoikein kirjoitti...

Ja minä kun olen tuskastellut sitä ettei tästä kaupungista kyseistä lehteä saa mitenkään, kun Lehtipistekin sen poisti valikoimistaan. Kevätnumeron suhteen se ei taida haitata. Kummallisia luomuksia, juuri sellaisia joista jää kaikkiin ovenkahvoihin kiinni.

Annika kirjoitti...

Hipelöin Vogueta Stockalla, mutta jäi hyllyyn. Ei ollut kiva, ei. Liikaa kummallisuuksia ja vain yksi tai kaksi ajateltavissa olevaa mallia.

juuli kirjoitti...

Toisen kuvan pitkä takki on ihan käyttökelpoinen. KUN sitä lyhennetään EIKÄ käytetä uimapuvun vaan kenties housujen ja puseron kanssa. Haastava malli.
Ne pitsiviritelmät sopiikin sitten makuuhuoneleikkeihin - tai vanhojen päiville.

Ziina kirjoitti...

useista malleista saakin pienellä tuotekehittelyllä ihan kivoja vaatteita, ihmetyttää vain joskus kommentit en tykännyt puserosta kun se on valkoinen. Siis sen neuleenhan voi toteuttaa jonkin muun värisenä.

Soile kirjoitti...

ne riviera neuleet vai mikä se otsikko olikaan, olivat vähintäänkin kuin napattuja 80-luvun neulelehdestä. Ai niin kasari on muotia. Mutta voisko joku kertoa, neuloo kukaan ihan OIKEASTI bikineitä?

Ziina kirjoitti...

Soile:tai vieläkin tärkeämpi kysymys, missä bikinit ovat sen jälkeen kun niiden käyttäjä on sukeltanut reippaasti veteen...