15. helmikuuta 2006

Seuraa tositarkoituksella / Desperately seeking

Miau! Pääsin salaa tähän emännän läppärille kun se oli jättänyt sen tähän pöydälle, eipä akka arvaakaan kuinka hyvin on tietotekniikka käpälässä tällä mirrillä. Kolme päivää olen tuijotellut ikkunasta ulos ja lauleskellut kovasti mutta ei täällä maalla ole kunnon sulhasehdokkaita:( Joten:

Hei sinä komea kolli! Seuraasi kiihkeästi kaipaa nuori misukka maalta, olen kaunisääninen, suloturkkinen ja intohimoinen. Toivoisin sinun olevan suuri ja komea sekä kiltti, ota yhteyttä kuvan kera!

Terveisin nimimerkki Tositarkoituksella.

Ja nyt piiloon ennenkuin emäntä huomaa...I´m Ziina's cat and I have been singing three days now without any result, maybe this ad will do the trick:

Hi! I´m young and hot cat from the country and I´m desperately seeking company. If you are handsome big and tender tomcat, leave me a message with picture!

Yours: KisuMau

(I hope SHE didn´t see me at her computer)

8 kommenttia:

KirsiÄr kirjoitti...

Minusta näyttää, että mirri on jo löytänyt suuren, raamikkaan, ruskean ja hyrisevän sulhon ;)

Ziina kirjoitti...

*reps* ja ajoittain se on kuumakin:D

Lankakomero kirjoitti...

Täällä roteva mustavalkoinen maatiaiskissa, jolle kyllä kelpaisi tuollaisen kaunottaren seura. valitettavasti minulta on viety pallit, mutta eihän se menoa estä... Olen kotona viihtyvä ja pidän jääkiekon katselusta. Yhteydenottojasi odotellen Tuppo Lankakomerosta

Lappis kirjoitti...

Hei misukka, täällä sinua odottaa suuri ja komea jätkä, olen varmaan 8-kiloinen. Valitettavasti minun on käynyt samoin kuin Tuponkin, mutta toivon että voimme silti olla ystäviä. Pidän nukkumisesta ja villalangasta, minusta saat turvallisen ja pehmeän kaverin. Suojelen sinua pahoilta tyypeiltä sähinälläni.

Kirjettäsi odotellen, nuorimies Myytti.

Ziina kirjoitti...

ooh, sentään kaksi kunnollista sulhasehdokasta löytyi heti, kiitos tarjouksistanne:)

Topperi kirjoitti...

Meitä olis täällä kolme komiaa kollia (mutsi kyllä sano että me vaan kuvitellaan olevamme kolleja nykyään),on toimeijän vanhus Roope, sitte toi lehmän värine veikka Hannu ja tietnki minä Kroisos itse, tossa vähä vanha kuva meistäPoseerauskuva

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ei kolleista ole puutetta. Meidän oma kisuneitimme (leikattu) on ahdingossa kun kaksi isoa kulkuri kollia on majoittuneet jonnekkin tilallamme. Ovat todella raamikkaita, toinen mustan raidallinen ja toinen punaraidallinen valkoisin sukin Ei meidän pieni kisuneitomme meinaa uskaltautua ulos. Syövät ryökäleet vielä kaikki makoisat rotta paistitkin. Höh. Me voimme laittaa nämä kaksi kurjaa kollia teille postiennakolla jos vielä on sulhaset haussa ;) mistä noita kulkureita aina riittääkin.

Johanna K kirjoitti...

Moi Misukka. Täällä kax komeaa cityurosta etsimässä luonnonkaunista maalaisnaista tositarkoituksella. Meille on elämänsaatossa käynyt samoin kuin näille muille täällä kirjoitteleville, eli jotain puuttuu peräosasta, mutta ei tehdä siitä estettä. Tosi rakkaus odottaa.

Emme katso kiakkoa, ruuan haemme itse keittiöstä eikä yöjuoksut ole ongelma. Sisäsiistejä ollaan, ja kalsarit pestään päivittäin.

Jos siis kaipaat vaihtelua ja kännykän soittolistalla on vielä tilaa kahdelle numerolle, niin ota yhteyttä.

Yst. vast. blogin Treen kontt. nimim. "Arttu ja Eetu"