27. helmikuuta 2006

Helmi juttu / Beads

Kuvitelkaa mielessänne musta, alpakasta neulottu miesten sukkapari...onko nyt kuviteltu? Hyvä, unohdin nimittäin kuvata sukat ennen lähetystä. Neuloin myös uudet terät eräisiin sukkiin ja aloitin pojalle kaulurin, vanhassa on hiirenmentävä reikä kaulan kohdalla. Neuleolympialaisten jälkeen ei ole ollut oikein intoa neuloa mitään isompaa ja sitten iski helmihulluus:)

Ihanitsen kautta eksyin päivänä eräänä näille ja näille sivuille ja löysin paljon uusia eläimiä. Taas saavat helmet kyytiä, sivuilta löytyy vähän kaikkea, jopa lammas ja lehmä.

Villihelmen sivuilla oli työohje rannekorun tekoon, melko nopeita tehdä ja kivoja lahjoja jollekin.


Nyt voi tehdä rastin kalenteriin, leivoin nimittäin laskiaispullia. Jonkinlainen keväthulluus on iskenyt koska olen jopa innostunut siivoamaan, ompelemaan ja hieman sisustamaan. Varmaankin flunssa tulossa tai jotain, tämä ei ole lajityypillistä käytöstä minun kohdallani.
I found this and this wonderful beading-site, there were lots of new (for me) models and in this finnish site is jewellery patterns. New folly has seen the daylight. I haven´t really knitted much after the olympics, just some socks and stuff, beads seem much more interesting now.

Something really odd is going on, I even baked some pullas (finnish name for baked rolls) and cleaned and sewed a little. Maybe the spring light has something to do with it?

2 kommenttia:

Piikkari kirjoitti...

Huolestuttavaa. Mulle iski kauhea seinienmaalaamisvimma tossa muutama viikko sitten. Onneksi hillitsin itseni.

Upeita elukoita :-O Tuollainen hirvi olis melkein pakko saada!

Satu H kirjoitti...

kivannäköisiä öttiäisiä! :)