20. tammikuuta 2006

Kuinka monta lapaskirjaa tarvitaan / How many mitten books you need

Kansa onkin innostunut äänestämään Kultaista Kudinpuikkoa viime tingassa, vielä ehtii keskiyöhön asti vaikuttaa:)


Uskaltauduin tilaamaan Lean suosituksesta lapaskirjan. Jenkkien amazonissa hinta ei ollut niin suolainen mutta kun paketti tuli niin huomasin että se on lähetetty Saksasta. Luulenpa että jos tilaat brittien amazonista kirjan niin se on huomattavasti kalliimpi ja se varmaan lähetetään myös germaanien maasta. Outoa.

I ordered this mitten book when Lea recommended it. I ordered it from amazon USA and the book came from Germany. Odd, but it was much cheaper this way.Hupsis, kuva onkin nurinpäin. Jokatapauksessa kirjassa on myös äärioikeistolaishenkiset lapaset. Ei kiits.
Muuten monipuolinen ja hyvä kirja, suosittelen.Oops, picture is upside down. This is an old pattern but I would not dare to use it.
I strongly recommend this book, if you´re going to buy just one mitten book in your lifetime this would be great choise.

We have to burn lots and lots of wood these days. Firewood that I made in summer, rarely my work is this useful than now.


Nyt ne kesällä sirklaamani polttopuut lämmittävät taloa ja mieltä. Harvoin oman työn tulokset ovat noin selvästi hyödyksi.

8 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Moi, hakaristiä on kahdentyyppistä: vastapäivään kiertävä, jota mm. suomen ilmavoimat käytti ja myötäpäivään kiertävä, joka oli SS-joukkojen tunnus. Tää näyttäis Suomen ilmavoimien versiolta :-)

Anonyymi kirjoitti...

Samalla asialla kuin Merikin, kuvio on vanha kuvio, jota käytettiin varsinkin karjalassa. Kuviolla ei ole mitään tekemistä natsien kanssa. T. Elina

Sanni kirjoitti...

Hieno lapaskirja. Hei, auta! Hipelöin täällä ihanaa ruskeaa rowanspun 4 ply:ta, jota minulla on viisi 25 g kerää. pakko saada neuloa sitä, mut mitä siitä voi tehdä? Mielikuvitus on jäätynyt...

Ziina kirjoitti...

Sanni:Mulla on paljon rowanin ohjeita, tuu katteleen joku päivä. Esim. Bronte-huivi taitaisi onnistua noista.
Meri ja Elina:Kiitti selvennyksestä, tuskinpa nuo täkäläiset "asiantuntijatkaan" ymmärtäisivät eroa kuvioiden välillä.

Tuulia kirjoitti...

Tuota niin.. toi hakaristi on toki natseihin niin kovasti liitetty etta se herattaa aina intohimoja, mutta mie kylla uskaltautuisin tekeen noi. Noihan on kauniit! Sita paitsi hakaristi on tunnettu pari tuhatta vuotta ennen natseja mm. Kiinassa joten ei se pelkastaan natsien oma juttu ole :) Kenties en lahtis varimaailmassa kummiskaan musta-valko-punalinjalle noiden lapasten kans ;D

Sandra kirjoitti...

You are tagged!

Anonyymi kirjoitti...

Ottaisitko ton mukaan sillon esimmäine päivä?

Ziina kirjoitti...

jep, kurkkaappa tuonne kirjastosivuilleni kirjat,linkit ja katso onko muuta mitä haluaisit nähdä