12. tammikuuta 2006

Hammastahnakatsaus / Toothpaste

Neulomossa keskusteltiin jokin aika sitten miehistä ja niiden ärsyttävistä tavoista. Tutkimusteni mukaan miesten tapa levittää hammastahnaa ympäri pesuallasta ja puristaa hammastahnaputkiloa väärin on synnynnäinen tai peritty. Tässä näemme 2,5 vuotiaan poikani taidonnäytteen. On tietysti hienoa että hampaidenpesu on kiva juttu ja hampaat pestään vähintään neljä kertaa päivässä mutta sotku on aikamoinen. Toivotan onnea sinne parinkymmenen vuoden päähän poikani tuleville kumppaneille ja toivon myös että nyt ilmennyt into imuroimiseen säilyy jatkossakin. Täältä tähän.

There was a discussion about men and their annoying habits, and it seems that the habit of squeezing toothpastetube from the wrong end and spreading toothpaste everywhere is either inherited or inborn. Here is my two and half year old son´s specimen of skill. I´m sorry for behalf of those future companions but I hope his enthusiasm of vacuuming retains.

My hat-exchange partner emailed me that her hat had arrived. I made this for her.


PS:Pipovaihtopartnerilta tuli viesti että pipo on perillä. Tälläisen lähetin:

Malli 1/2006 Moda, lanka pop+

4 kommenttia:

Riitu kirjoitti...

Kiitos piposta! Ihana pipo varsinkin kun mun virkkaustaidoilla ei tehdä mitään... =)

Sanni kirjoitti...

Toi pipo on hieno! Voi kun pääsisin siihen tapaamiseen, saanko vaikutta päivään tai aikaan??

Lapset on sitten ihania ;) Meillä ollaan kipeenä (TAAS!). Mikään ruoka ei uppoa, paitsi nyt just popcornit??

pirre kirjoitti...

heip!
tutun näköistä lavuaarissa...nostin tahnat korkeemmalle. kerroit lähettäneesi koodeja...voitko ystävällisesti laittaa vielä uudelleen. ei löytyny roskiksestakaan, eli luultavimmin joko mä tai kone ollaan dellattu ne. kiitos ja kumarrus!

Kati S kirjoitti...

voi kuule, meillä kun vielä 3 tekee tuota ja 4. aloittaa , niin tuntuu että tahtnaa nousee jo mun korvista!!! tuttua touhua!