29. marraskuuta 2005

Kultainen Kudinpuikko


Lunta suorastaan tupruaa taivaalta, kumpa sitä tulisi nyt paljon. Eilen tehty lumiukkokin oli näemmä siirtynyt joogan syvävenytykseen suoraan sivullepäin, hupaisa näky varsinkin jos se nyt jäätyy sellaiseksi.

It´s snowing just now.Suunnittelin seuraavanlaista

Järjestetään Kultainen Kudinpuikko-äänestys, samaan tapaan kuin Kultainen Kuukkeli. Pyydetään joukko ihmisiä raadiksi, kinutaan lankakauppiailta palkintoja ja keksitään kategoriat, kaikkia neuleblogejahan ei voi niputtaa samaan läjään, niin erityylisiä niitä on. Tarkoitus ei ole kilpailla paremmuudesta otsa rypyssä vaan palkita niitä meitä ilahduttavia lukunautintoja jollain tavalla. Miltäs kuullostaa? Asia on jo laitettu vireille ja hienosäätö on käynnissä, ideat ja ehdotukset ovat tervetulleita.

I´m thinking about blog-contest for finnish knit bloggers, it would be fun to give some appreciation for those blogs we love to read so much.

7 kommenttia:

Cairbre kirjoitti...

Sitä sama olen itsekin miettinyt. Kannatetaan! Kategorioita en kyllä keksi yhtään... Ehkä voittaja ja muutamat erikoismaininnat?

derea kirjoitti...

Hahaa, hauska idea :D Kannatetaan!

Karoliina kirjoitti...

Hyvä ajatus! Kategorioitahan voisi olla vaikka kokeilijat, sivistäjät/neuvojat, huvittelijat/humoristit jne. Vähän sen mukaan mihin sävyyn ja millä asenteella blogissa asiat esitetään.

ilu kirjoitti...

Idea Nerokas!

Oma kategoria silmänruoalle, eli kuville, sillä se kai tässä neulonnassa on ihaninta, visuaalinen tuotos? Itse luen mieluiten kuvallisia blogeja, sillä onhan toki niin, että sanallisesti selitettynä saattaa neuleen idea jäädä vähän hämäräksi. Ainakin meikäläisen avaruudellisella hahmotuskyvyllä..

ainaoikein kirjoitti...

Loistoidea! Pitäisikö kategorioita ottaa Kuukkelin tyyliin? Kuten 'paras blogi', 'paras erikoistumisblogi', 'paras tagline', 'humoristisin neuleblogi' ja vaikkapa 'visuaalisin blogi' kategoriaan jossa omat tuotokset on kuvattu usein ja ajatuksella?

Pirkko kirjoitti...

Hieno idea! Neulebloggaajat ansaitsevat tunnustusta. Ja kukas sen kissan hännän nostaa, jos ei kissa itse ;)

Hanna kirjoitti...

Kannatetaan !!!! Hyvä idea.

Ja KIITOS valokuvasta :) !!

Ensimmäinen huovutus tälle joululle meni pilalle. En koskaan enää osta Huopasta *murinaa* !! Tein tytölle lapaset jotka oli "huopatossut" kun otin koneesta. Koskaan ei ole mikään muu lanka regoinut/huopunut näin... siis ei ikinä enää huopasta....