29. syyskuuta 2005

Myydään tai vaihdetaan / To sale or change

a) Sarah Dallas: Knitting, kaunis kuvakirja, helppoja ohjeita. Lisää kirjasta amazonin sivuilla

b) uhmaikäinen nelivuotias (kun kerran on niitä vaimot vaihtoon reality-sarjoja niin miten olisi muksut vaihtoon-ohjelma? Tai voisi tuon lähettää Robinsoniinkin pariksi päiväksi. Ainakin. Vaihdossa voin ottaa sellaisen kiltin lapsen joka kulkee käsi kädessä kaupassa, syö ruokansa ja käy kiltisti nukkumaan, eikä pureskele ketään.)


Lapamatohuivi on valmis ja siitä tuli herttainen. Kulutetut jämälankakerät eivät vähennä huivin viehätysvoimaa mutta koska laturitontut (muistatteko South Parkin tontut jotka varastelivat alushousuja) ovat piilottaneet akkulaturin jonnekin en saa kuvia kamerasta ulos. Mallini Topi Orava ainakin näyttää hyvin tyytyväiseltä huivi kaulassaan, kelpaa senkin käpyjä nakertaa.

Väsäsin myös herttaisen pikkuponchon yksivuotiaalle tyttöselle, raitalangan käyttäytymistä pääsette hämmästelemään jos muistan kuvata työn. Neliraita pääsi puikoille odottelemaan lapasiksi pääsyä, joululahjoiksi saattaa tekeytyä useampikin lapaspari tänä vuonna. Tuskissani odottelen myös uuden Ullan ja Magknitsin numeroita. Päätän sekavan vuodatuksen tähän ja siirryn mielenkiintoisen ihmissyöntidokumentin pariin.Lopuksi pari kuvaa joita blogger ei suostunut aiemmin julkaisemaan:
Arvaako kukaan mikä malli? / Anybody guess in what magazine this is from?


Sesamea mukaillen / Something like Sesame


To sale or change:
a) Sarah Dallas Knitting (not my style of a book)
b) nauhgty four year old girl, there´s every kind of wife swapping reality tv-shows, so why not changing children too. She bites, argues, doesn´t want to eat, sleep or do anything I ask her to do. Anybody interested?


Above are two pics that Blogger would not dare to publish earlier.

3 kommenttia:

Kati E kirjoitti...

Mä olisin kiinnostunut tuosta Sarah Dallasin kirjasta, mutta sen nelivuotiaan jätän jollekulle muulle. Meillä on nyt niin ihana 3 vee joka rakastaa mua kovasti, ikävöi päiväkotipäivän aikana ja pussailee koko ajan. :D

JennyF kirjoitti...

Muakin kiinnostaa, siis se Sarah Dallas, omat 5- ja 7-vuotiaat riittävät kyllä...;-) Mitä pyydät siitä?

Ziina kirjoitti...

Mielellään vaihtaisin päittäin johonkin kirjaan, tarjota saa sähköpostiin ziina77 at hotmail. com