6. syyskuuta 2005

Liljanvalkeat kätöseni / My snow-white hands

Uusimmassa Modassa ja Tarjan tuherruksissa näytettiin aivan ihanaa mohairlankaa. Minäkin halusin sitä joten yhdistetty tapetin/suihkuhanan/langanhankintaretki Lahteen oli tarpeen. Kipaisin äkkiä Kodin Terrassa (tapettia 9 e rulla, termostaattihana 49,95e) ja sen jälkeen Vuorelma-Aholla (sinistä bukleelankaa ja lila-vihreäkirjavaa mohairia) ja Möysän lankakaupassa (sini- ja punakirjavat mohairit).


I wanted to buy some wonderful new mohairyarn so I had to pay a little shopping visit to Lahti. To my hubby I said that I had to buy some wallpaper and a tap and they were cheaper in Kodin Terra. I did some successful purchasings.Onnistuneiden ostosten jälkeen olikin hyvä jatkaa kaakelointiurakkaa näillä liljanvalkeilla kätösilläni. Kaakeliliima istuu tiukassa sormenpäissäni mutta hanskat kädessä on liian kömpelöä tehdä mitään töitä. Parempi kuitenkin olla koskematta ihaniin lankoihini näillä käsillä.

I have done some tiling. I think it´s better not to touch those yarns with these hands.4 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Lux on ihanaa! Hiplasin sitä muutama viikko sitten lankakaupassa, mutta en raskinut ostaa. Ehkä siitä tulee Mystery Shawl vol2!

Kauniit kätöset... ;P
(nimim. valkoista maalia olkavarren takaosassa -miten ihmeessä?)

AnneV kirjoitti...

Aika vaikuttavat noi sun kätöset - melkein ei uskois, että ne samat on tehneet myös riikinkukkohuivin. :-)

Mutta kuule, mitäs lankaa toi vihreälilasävyinen mohair taas olikaan? Mä ostin samaa Tampereelta, väsäsin laukun ja huovutin sen tänä aamuna. Aika jännä siitä tuli - ostin sitä kelta-puna-vihreä-ruskeaa, jonka värit muistuttaa elävästi 70-luvusta. Olen ilmeisesti jo hukannut sen pahviläpyskän, jossa luki langan nimi, ja olis kiva esitellä uuden uutukainen pörrölaukku blogissa ihan nimen kanssa.

Ziina kirjoitti...

Anne:lanka on Sandnes soft mohairia
www.sandnesgarn.no

AnneV kirjoitti...

Kiitos kaunis! Laukusta tuli oikea hömpänpömppä, pyöreä ja pörröinen. Ei kai Soft Mohair mikään ihannelanka huovutukseen oo, mutta kaikkea pitää kokeilla. Kuvia tulossa plökiin viikonlopun aikana, ellei vallan ihmeitä tapahdu.