1. elokuuta 2005

Hyvyyksiä / Goods

Tänä aamuna oli postilaatikossa taasen kiva yllätys...Ei, se ei ollut nordic secret friend 2 :n viimeinen lahja, sitä en ilmeisesti saa lainkaan...vaan vaihtokauppasin Annen kanssa pitsineulekirjan johonkin kivaan. Nämä ovat niitä kivoja, täytynee opetella neulomaan ranskaksi :)

vaihtokauppa se kannattaa :)


I had these lovely magazines and yarn in my mailbox at this morning. I _have_ to learn some knitting-france...Thanks Anne!
I have to give up for waiting for my last nordic secret friend 2 gift to arrive, obviously some people like to have gifts but not to give them...

1 kommentti:

AnneV kirjoitti...

Kiitos kiitos kiitos - mä laitan kans kuvia blogiin kohtapuoliin. Selasin illalla sitä pitsikirjaa; kas kun sä raatsit luopua siitä. Ja kuten jo sanoinkin, lankaosuus sopii vallan mainiosti yhteen uuteen suunnitelmaan ja auringonkukkakamojen kanssa ei oikein voi mennä pieleen ;-)

Ja jos ihmettelet tuota tikapuulangan olomuotoa, niin mä yritin vaan saada ne sen verran litteiksi että mahtuisivat kirjekuoreen. Molemmissa pitäis kyllä olla täys kerä, josta saa asustehuivin (n. 25 silmukkaa, noin nro 10-12:n puikot ja sitten vaan edestakaisneuletta niin kauan kuin lankaa piisaa).