7. toukokuuta 2005

Valurautaa , ihania pikkuisia uuneja /Cast iron, aren´t these lovely


Takorautaa /Wrought iron


Ja mitäkö minä ostin? Keltaiset ruusunsuojahanskat, ikikalenterin ja suklaata lapsille. Halvalla selvisin, mutta haaveileminen on ilmaista.

I bought only protection gloves, calender and some chocolate to kids. I have very expensive taste compared to my wealth.

3 kommenttia:

Lape kirjoitti...

Mie käväsin viikonloppun kans Terrassa, tuloksena äidille miniruusuja, akryylimassaa ja pensselitä kesäprojektiin mökille... kaikennäköstä löytyy mutta kyllä jää bauhaussille... Sinne mies on helpompi saada kuin lankakaupoille ;) Uutta grillii katteltiin ;)

Ziina kirjoitti...

bauhaussissa en olekaan käymyt, onko siellä muutakin kuin rautakauppakamaa? Meillä riittää pallogrilli kun ei olla niin lihan perään

Lape kirjoitti...

bauhaus on yksinkertaisesti isompi... löytyy kasveja, kasveja.... lamppuja... yms sisustuskangasta.... mutta myös paljon kaikennäköstä miehiä kiinnostavaa....

En mä grillistä perusta.... kasvissyöjänä en juuri makkaroita paistele, mut mies tykkää... varsinkin varustella keittiöö yms. kilpaa kaverinsa kanssa .... joka oli juuri ostanut iiisoon kaasukrilli hässäkän...??? Miehet!!