1. toukokuuta 2005

Syntymäpäivälahja isälle / Birthdaypresent for my father

Liivi valmiina, lisäsin vielä neulotut kaitaleet ja neulahuovutuskoristelun
Vest is ready, I added knitted borders and did some needlefelting


Sinitiainen /Blue tit :)


Punatulkku / Bullfinch

Lopuksi ompelin vielä muovihelmet lintujen silmiksi. Koristelua ei tarvinnut kauaa miettiä koska isäni on aina pitänyt pikkulinnuista, ruokkinut niitä vuosikymmenet talvisin ja tehnyt lukemattomia puisia tauluja joihin hän kuumalla puukolvilla poltti lintujen ääriviivat ja lopuksi maalasi linnut. Toivon totisesti että liivi on tarpeeksi iso jotta se pääsee käyttöön.

/I finished birds by sewing little black pearls as eyes, now the birds look really realistic. I didn´t have to think hard how to decorate the vest, my father has always loved little birds, he has fed them by winters for decades and he has also made lots of paintings of birds. I really hope that the vest is big enough so that he could use it.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

UPEA liivi. Kyllä isä varmasti on mielissään ja käyttää vaikka olisi pienikin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi upeat linnut! Isä on varmasti hyvillään lahjasta, koosta huolimatta.

AnneV kirjoitti...

Oijoi kun on nätti! Tai siis komia, kun on miehelle menossa. Sitten ei muuta kuin iskä laihdutuskuurille, jos ei mahdu. Jos taas pituudesta jää uupumaan, huovuttelet sinne vaikka lisää lintuja roikkumaan.

Pia Nore kirjoitti...

Mielettömän upea liivi, oikea taideteos!!

Hembu kirjoitti...

Wau! Oliko toi ihan sun oma malli? Tosi upea!

Sanna Tallgren kirjoitti...

Wow!! Kuulin jo kehuja tuosta tänään puhelimessa joltain, joka on nähnyt tuon livenä, mutta onpas kerrassaan hieno työ!!! Vitsi miten hienot huovutukset!!!

فراهنگ kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Ziina kirjoitti...

Kiitos kaikille, liivi itsessään ei ole kovin onnistunut mutta kukaan ei huomaa sitä kun on tuollaiset koristelut. Katsoin vähän lintukirjasta tirpan mallia, mutta jännää on se etten osaisi piirtää noita lintuja yhtä hyvin kuin huovuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman hyvän näköinen! Kivan näköinen kun olit tehny vielä noi kaitaleet etureunaan.

Unknown kirjoitti...

Bloody battle of the bullfinches... Tuli mieleen vanha vitsi, joka ei liity tähän juurikaan. Upeasti huovutetut linnut! Onko ne huovutettu irrallaan liivistä vai teitkö suoraan siihen?

Anonyymi kirjoitti...

WOW! I love that!!!!!!!!!!
I love your blog too! I linked you!

Anonyymi kirjoitti...

Eipä voi muuta kuin yhtyä kuoroon, on todella hieno liivi lintuihmiselle! Mullakin on ollut mielessä että huovutettuihin töihin voisi tehdä neulahuovutuksella koristeluja, mutta ei ole tullut kokeiltua - ja taidan kyllä aloittaa jostakin vähemmän vaativasta kuin pikkulinnuista :-)

Nimuel kirjoitti...

sä oot guru!

Ziina kirjoitti...

Kuviot on tökitty suoraan liivin pintaan, tuota voisi vielä ehkä huovuttaa käsin lopuksi muta en uskalla enää käydä pelaamaan enempää tuon kanssa, se on hyvä noin.
And christine, I love your blog, too. Your designs are great!

Kiitän ja kumarran, ja koitan ottaa kuvan lahjan saajasta :)

Virtuella aka. Margot Viste kirjoitti...

Really beautiful vest, what did he say when he got it! Did it fit??

Ziina kirjoitti...

virtuella: he said it was a bit small but he liked the birds very much. He was pleased ´cause vest is warming his back nicely