24. huhtikuuta 2005

Valmista vintagea ja musiikki-iltamat

New vintage capelet

Virolainen villalanka yllätti värien vaihtuvuudella, tummin väri vaihtui ihan yhtäkkiä, töks vaan, ja sitten muuten vaihdutaan niin nätisti liukuen että. Kummaa lankaa...
This estonian wool surprised me by changing the first colours suddenly while the other colours fade nicely, weird yarn...Teräsbetonin poijjaat / Boys from Teräsbetoni

Ja voi poijjaat kun myö soitettiin, miesväki lavan reunalla riisui paitansa pois ja tunnelma siellä isojen ihmisten puristuksessa oli lievästi sanottuna hikinen. Nauttiiko joku oikeasti siitä että saa roiskia heviletistä hikeä toisten poloisten päälle?
Mutta oikeasti, jos keikkoja on lähimailla niin ehdottomasti suosittelen menemään katsomaan, Teräsbetoni on loistava livebändi.

The atmosphere near the stage was really sweaty, and I was trapper in the middle of big longhaired guys which had no shirts on, yuk. The gig was still awesome and the band was even better in live than I expected.

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kaunis viittanen, pitkätukat ei niinkään mieleisiäni. Miulla myös siinä ruskeassa viron villalangassa vaihtui tummasta vaaleaan ihan töks vaan!??

Kati E kirjoitti...

Ai tuo värin vaihtuminen ei ollut tarkoitus!? Mutta hyvältä näyttää silti. :P

Minna kirjoitti...

Hyvältä näyttää keipletti (siis sanoin keipletti, ei heviletti)! :)

vilmukka kirjoitti...

Hieno on viitta (?) ja teräsbetonin pojat on vallan loistavia =)!