21. huhtikuuta 2005

Putoavat lehdet / Falling leaves

UFOgallery
Lehdet putoavat jo nyt ainakin tässä silkegarnista tekeillä olevassa huivissa. Silkki on niin ihanan tuntuista ja tuoksuista. Lanka on oikeasti vaaleanvihreää vaikka tämä näyttää keltaiselta. / Falling leaves is the name of this pattern, yarn is 100% silk, it feels so good and even the scent of this yarn is lovely. Yarn is really light green.


Huovutettava hahtuvaliivi / Going to be felted vestNew vintage capelet , virolaista villalankaa / estonian yarn


toppi
tahitista, yäk miten vaaleanpunaista;)
summertop from Tahiti, pink is kind of yuk ;)

7 kommenttia:

Kati E kirjoitti...

*muiskauttaa ziinaa* Kiitos, toi new vintage capelet on just se mitä mä haluan. Kiitos kiitos kiitos! Aivan ihana!

SirpaLe kirjoitti...

Mäkin iskin aikaisemmin silmäni tuohon new vintage capelettiin :-)

Ziina kirjoitti...

Oi Kati, eipä kestä. Spunmagin (vai magspunin) aiemmassa numerossa oli myös hauskoja juttuja, mm. neulottu mato ja röyhelöinen kaulanlämmitin, innolla odotellaan kesänumeroa. Tuollaisista pikkuponchoista on povattu seuraavaa neulehittiä joten äkkiä näpertämään!

Minna kirjoitti...

Ahaa, ja täälläkö oli siis Vintage Capeletiin hurahtaneiden kokoontuminen? *vielä yksi ohjetta sillä silmällä silmäillyt nostaa käden ylös* ;-)

Ihanan näköinen tuo huivisi! Itse olen tässä yrittänyt aloitella uusimman Voguen lehtihuivia, mutta oikea lanka on vähän hakusessa. Tuo silkegarn näyttää kyllä tosi hyvältä huivissa!

Ziina kirjoitti...

Capeletti onkin jo valmiina, kuvia tulee myöhemmin. Silkkilanka on aika painavaa mutta annettakooon se anteeksi muiden ihanien ominaisuuksien vuoksi.

Ninni kirjoitti...

Ei, mä en kestä kun sulla on ihanista langoista kaikkee ihanaa tekeillä! ;D
Hirveesti mua on sinunkin neuleet innostaneet. Niistä kehkeytyy uusia ideoita. Ollappa vaan assareita, jotka tekis valmiiks mun ohjeiden mukaan kaikki mun aloittamat työt, jotta sais itse aloitella ja suunnitella enempi.

MysteryKnitter kirjoitti...

Upeita neuleita kerta kaikkiaan! Ja mitä väreihin tulee, niin sama ongelma se on minullakin. Aina saa olla etsimässä sopivaa kuvauspaikkaa, eivätkä värit silti tule esiin kunnolla. *valivalivali*