16. huhtikuuta 2005

Lankoja oli ilo katsella / It was a real pleasure to rewiew new yarns

Kyllä oli loistavaa palvelua, ilmaiset kahvit ja ihania hypisteltäviä lankoja. Mukana oli mm. Ninni, Sanni ja Sirpa, oli ilo tavata! Uudet alpacat olivat mahtavia väreiltään ja Vuorelma-Ahon hyllyillä oli vaikka mitä ihanuuksia, myös Sivillaa ( ajattelin sitä Peacock Feathers Shawliin ). Lapsille löysin kevätpipolangat ja petroolinsinisestä alpacasta teen itselleni ihanan shaalin, marjapuuronpunaisen kohtaloa ei ole vielä päätetty.

Lankaa Vuorelma-Aholta / Yarn from Vuorelma-Aho
Service was excellent, we got free coffees and yarn shops owner introduced some lovely yarns for us. There was also three others bloggers; Ninni, Sanni and Sirpa, nice to meet you! There was even Sivilla which would perhaps suit for Peacock Feathers Shawl. em>

Paluumatkalla messuilta pyörähdimme Möysän lankakaupan kautta ja sieltäkin tarttui ihanuuksia matkaan: Silkegarniin oli tullut uusia värejä ja kaupassa oli paljon uutuuksia:
On the way home we paid a visit for one more yarnshop and there was nice new yarns:2 kommenttia:

Kristel kirjoitti...

Kas kas, minulla olisi Sivillaa, ja tuon shaalin ohje... Hmm. :) Tekisikin mieli neuloa välillä joku isompi pitsityö. Tosin listalla on kyllä vaikka mitä muutakin, esimerkiksi Birch.

Ninni kirjoitti...

Moiii!
Kiitos mukavasta tapaamisesta lauantaina ja siitä, että järjestit sen.=)
Ihania lankoja olet ostellut.