1. huhtikuuta 2005

Kevättä! / Spring!

Heräsin aamulla erääseen ihanan keväiseen ääneen ja minulle tuli todella hyvä mieli siitä että kevät on todellakin tullut.
Muuttolinnut ja muutkin linnut ovat kivoja, kuvitelkaa lasten ihmetystä kun lintujen ruokintapaikalla oli tänä aamuna tälläinen ruokavieras.

I woke up this morning when I heard this sound, and I was very happy because that means that spring is really here. And this fellow was having breakfast in our yard and my kids were amazed.

Äitienpäivähuivi 1 valmiina, kakkosen malli muuttui taas kerran eilen (jälleen lankaa joka ei osaa päättää) Aloitin myös tyttärelle villatakin vaaleanpunaisesta isoveljestä, siitä kuvia myöhemmin

This Mother's day gift is finally finished, the other one changed it´s pattern once again.
I started a cardican to my DD, pics later

7 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Kiva huivi ja kiva fasaani! Onko sun blogiin kommentoinu joku särkylääke tramadolhäirikkö? Mul oli pitkä kommentti pelkkiä linkkejä johonki huumeeseen =( Missäs sun sidebar on? Mulle ei ainaskaan näyttäydy ?

Ziina kirjoitti...

Häirikköjä riittää aina, onneksi viestit pystyy poistamaan. Jos sidebar on hukassa niin se on todennäköisesti blogin pohjalla, se tekee usein sellaista

spaazlicious kirjoitti...

Oooooh...he's lovely and so is the scarf!

Anne kirjoitti...

Juu hieno fasaani.. meillä niitä pyöri viime kesänä yksi uros kolme naikkosta mukanaan. Muuten ihan kiva, mutta kolmantena aamuna se ikkunan alla kiljuminen (minä tietysti nukuin vielä) alko suoraan sanottuna ottamaan nuppiin.. Kuukauden päivät ne pyöri pihalla, kunnes tietyömaa taisi pelästyttää ne pois. Vaikea sanoa onko tämä niiden "vakioreviiriä", kun viime kesä oli meidän ensimmäinen kesä tässä talossa.. Kaikkea sitä tapaa melkein kaupungissakin ;)

Kati E kirjoitti...

Blogihäirikkö, kuulostaa kivalta. :S

Tuota tuota ziina, mallineule tossa huivissa on mitä????

terkuin laiska, joka ei itse viitsisi... ;)

Ziina kirjoitti...

spaaz: the portrait on your blog is fabulous, I just love those dogs, they´re so elegant
anne: onneksi tämä kukkeli ei ole kiekunut pahemmin, ja mäykky jahtaa sen pois jos se käy häiriköimään
kati: mallineule (neulo 2, lk, 2 yht),nurjalla kaikki nurin, toista seuraavalla op kerroksella silmukan verran edempänä, jne. niin että reiät vuorottelevat

Kati E kirjoitti...

Ok. Kiitos ziina! :)