5. maaliskuuta 2005

Kolmas rogue / Third rogue

Vietin tämän illan kursimalla roguen kasaan, vaan kenelläs onkaan synttärit vasta kolmastoista päivä ;)

Rogue, lanka 7 veljestä, viisi kerää, väri 060

Rogue, pattern from here. Yarn 7veljestä, 5 balls, colour 060
I spend this evening sewing this together, but who's birthday is the 13. day...


yksityiskohta hupusta /detail from hood


Luvassa on vielä yhteispotretti kunhan saamme kaikki puseronkäyttäjät samaan paikkaan. Mietin että puseron voisi ehkä tehdä isoveljestä, palmikot eivät ole ihan niin muhkeita kuin toivoisin. Mutta ihan vähään aikaan en taida tätä mallia tehdä, ehkä ensi syksynä sitten. Tai vaikkapa lasten versiona...

I will took a pic of all three rogues I´ve made as soon as we gather together. I´m not gonna make any more rogues until maybe next fall, or should I make one version for my dauhgter...

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihana Rogue! Minäkin alan pikku hiljaa päästä tähän Rogue-huumaan mukaan. Ohje on jo ostettu, lanka ja langan väri on vielä miettimättä. :)

Nimuel kirjoitti...

upee on kyllä!=)
Etkös siekii ollu tehny sophie-laukun, ellen aivan väärin muista? Sitten Susanna ja ehkäpä jotkut muutkin. Nimittäin Neulehihhuleissa joku kyseli että mitä lankaa sen tehneet ovat käyttäneet..

Ziina kirjoitti...

Thanks froggyknits,
merci dominique, your plaids were beautiful
Ja kaikille roguen neulomisesta kiinnostuneille, rohkeasti vaan, apua ohjeeseen saa kun kysyy, niin moni on sen jo tehnyt.
(Kälyselle: Laitetaan se pusero vetoketjulliseen kassiin hyllyn päälle turvaan, lapset on aina saksien kanssa heilumassa)
Ja Ninni, en ole vielä ehtinyt tehdä sophieta, se on kyllä ollut mielessä jo kauan, mutta pirtin hahtuvasta tekisin, kaksinkertaisella langalla.

Sanna Tallgren kirjoitti...

On se vaan ihana! Sie oot kyllä taitava ja etenkin ahkera! lahjan saaja on varmasti ikionnellinen ;)

Kati E kirjoitti...

Sullahan on oikein Rogue-tehdas. :)