3. maaliskuuta 2005

Ihanat lapaset / Lovely mittens

Sain valmiiksi nämä salaiset lapaset ja värväsin kohta neljävuotiaan tyttäreni kuvaamaan nämä.


My secret mittens are ready and my almost four year old daughter took this pic.

Pyöröpuikot järjestykseen, mummolan entinen pimennysverho sai uuden kunniatehtävän ja muuntui pyöröpuikkojen säilytyspussukaksi. Että minä sitten tykkään noista vanhoista kuoseista. Suosituin puikkokokoni näyttää muuten olevan neljä. Hemmottelin itseäni kullatuilla addeilla kun kerran Kirsilläkin on:D


Some order to circular needles, I found this lovely old fabric for in-law's attic. My favourite needlesize seems to be 4mm and I have spoiled myself with golden addi's, the idea came from Kirsi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pirteät lapaset! Meilläkin muuten tyttö just 4v. T:SirpaLe

Tilkkusisko kirjoitti...

Onpas kätevä tapa säilöä pyöröpuikkoja! Olen miettinyt, miten oikein saisin omat pyöröpuikkoni järjestykseen. Nyt ne makaavat sikin sokin pitkin laatikoita ja lattioita.

Anonyymi kirjoitti...

Ja meillä on myös 4-vuotias tyttö- innokas auttamaan äitiä anytime!
Millä ohjeella teit nuo kauniit lapaset?
-Pirkko

Susanna kirjoitti...

Ihanat nuo lapaset! Onko ne tehty niinkuin sillä briossitekniikalla kuten oli pipoa ja kaulaliinaa weekend knittingissä?

Ziina kirjoitti...

Lapaset on tehty kirjoneuleena, 1 punaisella 1 norolla, tuli todella lämpimät lapaset. Alussa luotiin 36 s puikoille nro 4 , paitsi minulla ei nelosia ollut niin 3,5 puikoilla tuli tuollaiset tyköistuvammat. Neljävuotiaat ovat innokkaita auttamaan ja ihan välttämättä pitäisi saada virkata ja neuloa:)
Pyöröpuikkosäilön bongasin stich´n bitchistä

vikke* kirjoitti...

Nätit lapaset!!

Ja aivan ihana kangas tuo mummolan vanha pimennysverho =) Tossa kuvassa kun se roikkui niin katsoin eka että se on joku mekko :D Kuvatekstit ja parempi katsaus kuvaan kertoi totuuden.

Sulla on kiva blogi!!